emirdemirx
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
doğru tespit dikkat etmemiştimKeşke böyle kanallar kullandıkları kartların modelini de yazsalar.( EVGA xc , sapphire nitro+ filan)
doğru tespit dikkat etmemiştimKeşke böyle kanallar kullandıkları kartların modelini de yazsalar.( EVGA xc , sapphire nitro+ filan)
Userbenchmark gibi siteler asılsız tamamiyle uydurma bilgiler içermektedir. Youtube global aratmaları yaparak bu site hakkında kötü yorum videolarını izleyebilirsinizhttps://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-2060-vs-AMD-RX-5600-XT/4034vs4062 bu siteye göre rtx 2060 oyun anlamında yüzde sekizlik bir oranla daha güçlü yanı sıra gerçek kullanıcı verilerine (aynı işlemci ile aynı ram ile) göre birkaç oyun sonuçlarında ,
csgo- rtx 2060 -245 fps
,
csgo- rx 5600 xt -217 fps
,
gta 5 - rtx 2060-96 fps
,
gta 5- rx 5600 xt-78 fps
vermektedir. pubg de ise sadece 1 fps farkla rtx 2060 öndedir.
,
,
Bunlar kullanıcılardan alınan genel verilerin ortalamasıdır.
Yeni çekilen bu videoda hemen hemen aynı değerler veren 2 kart çoğu oyunda yakın performans verirken bazı oyunlarda rx 5600 xt bazılarında rtx 2060 farkı açmaktadır.
İki kart da kullanıcı verilerine göre ortalama olarak aynı performansa sahip ,fiyat olarak da ortalama olarak aynı fiyattadırlar.
Fps in önemli olduğu oyunlarda (cs go tarzı) rtx 2060 bir tık önde , yüksek grafikli oyunlarda ise çoğu oyunda ortalama aynı fps veriyorlar .Birkaç oyunda rtx 2060 birkaçında rx 5700 xt güçlü .
Sonuç olarak ortalama aynı performansa sahip iki kart da;
Fps in önemli olduğu oyunlarda bir tık önde olması ile ve donanımsal olarak ray tracing teknolojisi desteklemesi artısıyla rtx 2060 daha performanslıdır.
biliyorum akıcı olduğunu ama 1660ın geçtiğini gördüm fps'de rtx kapalıydı heralde dikkat etmedim onaDonanımarşivinin ıtx kasa toplama videosunu izlemeni öneririm RTX 2060 ile ultra ayar RTX açık metro exodus akıcııı.![]()
![]()
İmkansız RTX 2060 çok daha iyi bir kart tabi izlediğiniz videoya da bağlı bazı videolar böyle sorunlu olabiliyor.biliyorum akıcı olduğunu ama 1660ın geçtiğini gördüm fps'de rtx kapalıydı heralde dikkat etmedim ona
olabilir, fakat hala rtxde 2070 seçilmesi taraftarıyımİmkansız RTX 2060 çok daha iyi bir kart tabi izlediğiniz videoya da bağlı bazı videolar böyle sorunlu olabiliyor.![]()
BF 5 ya da rdr gibi aşırı ağır oyunlarda belki ama 2070 değil 2060S daha mantıklı.olabilir, fakat hala rtxde 2070 seçilmesi taraftarıyım
RX 5600 XTArkadaşlarım ben cevabı biliyorum da sizin duruma hakimiyetinizi görmek istedim. Anket yukarıda, yorumlar ise aşağıda bana kanıtlı bir şekilde "global" kaynaklar ile de fikrinizi besleyecek şekilde yorumlarınızı iletirseniz güzel seviyeli bir tartışma konusu olur.![]()
???Hem işlemci ve ram kullanımı daha düşük