Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar , Bir Tanıdığımda Rtx2060 Var , Günlük Ne Kadar Kazanır Takribi , Ne Kadar Elektrik Faturası Öder ?
Günde yaklaşık 2 dolar kazancın olur. Ayda 100 lira civarı da elektrik giderin olur. Ona göre hesaplayabilirsiniz.Arkadaşlar , Bir Tanıdığımda Rtx2060 Var , Günlük Ne Kadar Kazanır Takribi , Ne Kadar Elektrik Faturası Öder ?
Yani kurdan dolayı bir kaç gün sonda 5 günde elektriği ödersin sonra full kârGünde yaklaşık 2 dolar kazancın olur. Ayda 100 lira civarı da elektrik giderin olur. Ona göre hesaplayabilirsiniz.
Aylık 100 TL Elektrik Tüketiyor Mu Ya ? ben Max 50-60 Tl Diye BiliyordumGünde yaklaşık 2 dolar kazancın olur. Ayda 100 lira civarı da elektrik giderin olur. Ona göre hesaplayabilirsiniz.
Mesela Hangi Site Hocam ?30MH ile kazıyordu sanırsam.
Gerekli sitelere değerleri girip bakabilirsiniz.
aylık 100 tl elektrik giderGünlük 100 TL Elektrik Tüketiyor Mu Ya ? ben Max 50-60 TL Diye Biliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela Hangi Site Hocam ?
Burası doğru bilgi veriyordu galiba.Günlük 100 TL Elektrik Tüketiyor Mu Ya ? ben Max 50-60 TL Diye Biliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela Hangi Site Hocam ?
Kanka bir daha oku istersen.Günlük 100 TL Elektrik Tüketiyor Mu Ya ? ben Max 50-60 TL Diye Biliyordum
Günlük değil ya aylık. Sadece kart kaç TL yakar bilmiyorum ama sistemi de hesaba katınca 100TL civarı oluyor denedim.Günlük 100 TL Elektrik Tüketiyor Mu Ya ? ben Max 50-60 TL Diye Biliyordum
Pardon Aylık İşte. Yanlış yazmışım dalgınlıklaGünlük değil ya aylık. Sadece kart kaç TL yakar bilmiyorum ama sistemi de hesaba katınca 100TL civarı oluyor denedim.
Aylık Yazacağıma Günlük yazmışım Kafa işte.Kanka bir daha oku istersen.