Eczane açmak istiyorum bana ortalama ne kadar kazandırır ?

Şu anda bunları kafana takman anlamsız. Bulunduğun güzel yılların tadını çıkar. Bana göre eğitim hayatındaki en keyifli yıllar 9-10-11. sınıf.

Şu anda bunları kafana takman anlamsız. Bulunduğun güzel yılların tadını çıkar. Bana göre eğitim hayatındaki en keyifli yıllar 9-10-11. sınıf.
haklısn kafaya takmıyorum düşünce alamaya çalışıyorum ve gelecek planını çiziyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fikirlerin 50 kere değişir mezun olana kadar. Ek olarak eczane açacak kadar geliriniz mevcut mu ailecek? Kolay değil eczane açmak.
johan forumdan banlanmak istemiyorum ağzımı açtırma n@1 n@1 ifade atma lütfen

Çok bir para bekleme. Eğer ki yıllar içinde müşterini bağlarsan ve sabit müşterilerin olursa ve konumun da güzel olursa aylık 400 - 500 bine kadar çıkar ama İstanbulda böyle sayılı eczane vardır. Onun dışında zaten yaptığın satışın neredeyse yarısı devlete gidiyor. Ciro çok önemli değil o yüzden. Ortalama, sağlık ocağı yanı bir eczanenin sahibinin cebine aylık 80 - 140 kalır. Bu müşteri devamlılığı olayı sayıları çok değiştirebiliyor. Ayrıca eczane devralmak çok ciddi meblağlar. Bunu karşılayabileceksen direkt kazanabilirsin. Eğer ki sıfırdan açmak istersen firmalar sana ücretsiz ilaç yolluyor, satış yaptıkça ödüyorsun. O yolla ortalama 1 milyon lira civarına eczane açabilirsin fakat dediğim gibi ilk bir kaç yıl para kazanamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri