Neler Yeni

RTX 2060 Mining Yapmak

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
ethermine da anlık minimum ödeme tutarı 0.1 eth 1 hafta içinde ödeme almanız için gerekli minimum ödeme tutarı 0.05 eth 2 hafta içinde ödeme almak için min tutar 0.01 eth siz tek kart için 0.01 eth ne zaman dolar ise o zaman ödeme alırsınız kısacası 2 haftadan 2 haftaya kart ne kazarsa baglamıs oldugunuz cüzdanınıza aktarılır
Anladım hocam teşekkür ediyorum. Halihazırda binance hesabım var diye oraya bağladım. İşlemlerin doğru olduğundan nasıl emin olabilirim. Malum yanlış hesaba gitmesin istiyorum. Cüzdan kodumu direkt bat dosyasıındaki yere yazdım başka yapmam gereken bir şey yoktu di mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ethermine da anlık minimum ödeme tutarı 0.1 eth 1 hafta içinde ödeme almanız için gerekli minimum ödeme tutarı 0.05 eth 2 hafta içinde ödeme almak için min tutar 0.01 eth siz tek kart için 0.01 eth ne zaman dolar ise o zaman ödeme alırsınız kısacası 2 haftadan 2 haftaya kart ne kazarsa baglamıs oldugunuz cüzdanınıza aktarılır
Bir de ne kadar ETH biriktiğini görebiliyor muyum?

Forumuye

80+ Bronze
24 saat çalıştırmayacaksan mantıksız diyenler oluyor ben nedenini merak ediyorum kimse de açıklamamış doğru düzgün.
Harçlığa ihtiyacım yok da bilgisayar boşta duruyor ondan.

Stok durumu düzeldiğinde ekran kartımı değiştiricem zaten
Uğraşmaya değmiyor her gün kapat aç kapat aç miningi başlat durdur falan. Bir de kazancın belli olmaz 7/24 yapmazsan. Mesela sen 6 saat mining yaparsın o an gelir azdır sen kapattıktan sonra 2 saat çok iyi gelir verir ama sen az kazandığınla kalırsın. Tersi de olabilir gerçi 😀

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Uğraşmaya değmiyor her gün kapat aç kapat aç miningi başlat durdur falan. Bir de kazancın belli olmaz 7/24 yapmazsan. Mesela sen 6 saat mining yaparsın o an gelir azdır sen kapattıktan sonra 2 saat çok iyi gelir verir ama sen az kazandığınla kalırsın. Tersi de olabilir gerçi 😀
Ya bulabildiğim bütün boşluklarda açık bırakmayı düşünüyorum. Zaten 2. bir pc var laptop, olabildiğince onu kullanırım iş güç için.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
üreticinin sitesindeki verdigi bilgiye dayanarak 1.slot x16 2. slot x4 çalışabilmesi lazım 1.slot etkilenmedikten sonra sorun olmaz

* 1 PCIe x16_2, cihazları PCIe x1_1 veya PCIe x1_2 yuvalarına kurarken x2 çalıştıracaktır.
PCIE x16_2, PCIE x1_1 ve PCIE x1_2 yuvalarına hiçbir cihaz yüklenmediğinde x4´ü çalıştıracaktır.

hangı havuzu kullanıyorsunuz ?

hangı havuzu kullanıyorsunuz ?
Sonuç olarak 1.slota 3060 ikinci slota 3060 ti taktığım zaman sorun yaşamam doğru anladım değil mi? Seni de çok uğraştırdım hakkını et :D

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Oyun oynadığım değerlerle aynı sıcaklık var şu anda.

onr1818

80+ Bronze
Anladım hocam teşekkür ediyorum. Halihazırda binance hesabım var diye oraya bağladım. İşlemlerin doğru olduğundan nasıl emin olabilirim. Malum yanlış hesaba gitmesin istiyorum. Cüzdan kodumu direkt bat dosyasıındaki yere yazdım başka yapmam gereken bir şey yoktu di mi?

Bir de ne kadar ETH biriktiğini görebiliyor muyum?
erc 20 agındaki eth cüzdanınızı bağlayın sonra , ethermıne anasayfada ethereum mıner adress yazan bir arama kutusu var oraya eth cüzdanınızı yazın sizi dashboard a yönlendirir oradan anlık kazım ortalama kazım günlük kazanc biriken eth miktarı gibi gibi detayları takip edebilirsiniz

Sonuç olarak 1.slota 3060 ikinci slota 3060 ti taktığım zaman sorun yaşamam doğru anladım değil mi? Seni de çok uğraştırdım hakkını et :D
evet yaşamamanız gerekir

Oyun oynadığım değerlerle aynı sıcaklık var şu anda.
oyun esnasında kaç derece oluyor peki :)

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
erc 20 agındaki eth cüzdanınızı bağlayın sonra , ethermıne anasayfada ethereum mıner adress yazan bir arama kutusu var oraya eth cüzdanınızı yazın sizi dashboard a yönlendirir oradan anlık kazım ortalama kazım günlük kazanc biriken eth miktarı gibi gibi detayları takip edebilirsiniz

evet yaşamamanız gerekir

Cavaplarınız için çok teşekkür ederim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
7/24 çalıştırldığında 1900₺ getiriyormuş
nereden baktınız ?
3060 ne kadar getiriyor kaynağıyla beraber söyleyebilir misiniz çünkü daha 3060 için 1.2k yazıyor

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Şöyle söyliyim hocam. Ben normalde fan hızını ayarlamadan kullanıyorum 79-80 derece oluyor. Şimdi fan hızımı %70 civarı yaptım 75 derecede sabit. Nasıldır sizce?

onr1818

80+ Bronze

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
RTX 2060, 30 M/h kazım yapıyor ve şu anki ETH kuruna ve kazanca göre 1020TL getirisi oluyor 1 ay sürekli çalıştığında. Üstelik sen sürekli çalıştırmayacağını belirtiyorsun. Ben olsam hiç bulaşmazdım o şekilde mininge.

onr1818

80+ Bronze
Şöyle söyliyim hocam. Ben normalde fan hızını ayarlamadan kullanıyorum 79-80 derece oluyor. Şimdi fan hızımı %70 civarı yaptım 75 derecede sabit. Nasıldır sizce?
kartın bozulması çok sürmez :)

Top Bottom