Yardım RTX 2060 Mobile İle Kazım İçin Öneri

Avolay

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,517
Günde birkaç saat olmak üzere kazım yapacağım , hangi önlemleri almalı , hangi coini kazmalıyım?

birkaç saat kazacaksanız ravencoin mantıklı olabilir

birkaç saat kazacaksanız ravencoin mantıklı olabilir
Laptop olduğundan sınırlama gibi şeyler yapmama gerek var mı? Phoenix Miner ile kazmayı düşünüyorum

Laptop olduğundan sınırlama gibi şeyler yapmama gerek var mı? Phoenix Miner ile kazmayı düşünüyorum
phoneix miner yerine cgminerla kazabilirsiniz laptop olduğu için bir tık fazla ısınabilir uv yaparak düşürebilirsiniz

Kararsıızm ya :/ Çünkü çok az ısınıyor
para basmıyorsan macera arama hocam , en iyi hava sirkülasyonuna sahip masaüstü kasalrında bile kartlar zarar görürken sende neler olur hayal bile edemiyorum.

Evden para kazanmak istiyorum başka fikriniz var mı?
Hocam miss gibi bilgisayarın var, vaktin varsa video editi öğren . AE ile sadece oyun editleri yapıp bile satabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeteneğine bağlı biraz ama photoshop da iş görür, ek olarak bildiğin yazılım dili varsa freelancer olarak iş yapabilirsin

Hocam miss gibi bilgisayarın var, vaktin varsa video editi öğren . AE ile sadece oyun editleri yapıp bile satabilirsin.
Cümleyi açar mısın biraz , edittrn kastın nedir tam olarak? After Effect ile yapılmış bir örnek sunar mısın lütfen :) ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,333
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri