Hocam laptopta hiç gerek yok ya, yazık edersin laptopaLaptop olduğundan sınırlama gibi şeyler yapmama gerek var mı? Phoenix Miner ile kazmayı düşünüyorum
phoneix miner yerine cgminerla kazabilirsiniz laptop olduğu için bir tık fazla ısınabilir uv yaparak düşürebilirsinizLaptop olduğundan sınırlama gibi şeyler yapmama gerek var mı? Phoenix Miner ile kazmayı düşünüyorum
para basmıyorsan macera arama hocam , en iyi hava sirkülasyonuna sahip masaüstü kasalrında bile kartlar zarar görürken sende neler olur hayal bile edemiyorum.Kararsıızm ya :/ Çünkü çok az ısınıyor
Hocam bence değmezGünde birkaç saat olmak üzere kazım yapacağım , hangi önlemleri almalı , hangi coini kazmalıyım?
Dogecoin alınEvden para kazanmak istiyorum başka fikriniz var mı?
Hocam miss gibi bilgisayarın var, vaktin varsa video editi öğren . AE ile sadece oyun editleri yapıp bile satabilirsin.Evden para kazanmak istiyorum başka fikriniz var mı?
Cümleyi açar mısın biraz , edittrn kastın nedir tam olarak? After Effect ile yapılmış bir örnek sunar mısın lütfen ?Hocam miss gibi bilgisayarın var, vaktin varsa video editi öğren . AE ile sadece oyun editleri yapıp bile satabilirsin.