Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Vergi dahil fiyat bu. Biliyorumkanka oraya vergiler dahil yazmışlar üstüne fiyat ekliyemezler
Vergi dahil fiyat bu. Biliyorumkanka oraya vergiler dahil yazmışlar üstüne fiyat ekliyemezler
hocam bence alabilirsin ama efsane cuma indirimlerinde vs daha az fiyata düşebilme ihtimali var.3-5 kişinin daha onaylaması lazım ne yapalım alayımmı bu ekran kartını fiyatı çok uygun geldi
al gitsin hocam. bi kere geliyorsun dünyaya.3-5 kişinin daha onaylaması lazım ne yapalım alayımmı bu ekran kartını fiyatı çok uygun geldi
hocam o zaman böyle bi fırsat bir daha gelmezknk incehesapta rtx 2060 lar 5k dan başlıyor 1200 lira indirim yapcaklarını sanmıyorum
latifedir efendim@hocam o iş öyle değil kızgın atmanıza gerek yoktu hocam.
Amazon öyle şey yapmazbenim merak ettiğim %100 güvenilir mi? daha önce internetten telefon aldım daha bugün kasa ile anakartım geldi ama böyle ucuza denk gelmedi hiçbiri hıyar çıkmasın kutunun içinden
La olm başka bir amazon değil Amazon.tr yani tüm vergiler dahil bizde biliyoz her şeyden vergi alındığını bu fiyata vergiler dahil daha fazla vergi vermiyorsun.Türkiyede ki yok TRT payıdır yok bi tanede bana al mevzusu yok. Amazon kendi deposundan getirttiriyor gümrük vergisi ve KDv sini ödüyor üstüne kar edebileceği kadar satıyor
O.C. yapar 2060S gücünde çalışır ve daha soğuk çalışıyor bence o yüzden 2060 strix mantıklımarka fiyat farkı sadece gaming gecesinden 2060 super denk getirir alırsın boşver gitsin