hayır tabii ki , 15 k çok pahalı bu sisteme
Ne bekliyordun acaba 8k olmasını mıhayır tabii ki 15 k ne
hayır tabii ki
Hocam cevabınız hiç hoşuma gitmedi daha fazla yardımcı olamayacağım iyi arayışlar.Ne bekliyordun acaba 8k olmasını mı
Alma MD3 dekle
Piyasayı takip etmiyorsun sanırım? Bulabilirsen çok daha uygununu buyur söyle çekinme.Hocam cevabınız hiç hoşuma gitmedi daha fazla yardımcı olamayacağım iyi arayışlar.
Bunu alırsanızda güzel bir kazık yemiş olursunuz hayırlı olsun
Evet, gerçekten iyiymiş fakat bildiğiniz üzere bu tür sistemler sınırlı stokta olup hemen bitiyor genelde. Ve kanallar yapabildikleri kadar indirim yapıyorlar. Benim attığım sistemde sanırım yok öyle bir şey direk sistemi koymuşlarİtopyada benzer sistem 16k civarı. İtopyaya göre uygun fakat frekanstv 2 gün önce sistem duyurdu 1660s li 12k gibi. O buna göre çok daha mantıklı.
2 yıl beklemişim bir kaç hafta/ay nedir ki? Beklerim tabi ki fakat belirttiğiniz gibi stok sıkıntıları çok oluyor. 500 stok bile bir gece dayanmıyor çoğu sistemde.Zamanın varsa bekle md3 ve modart sistem çıkaracak ama onlarda 1 dk lık stoklar bilgin olsun...
Aynen. Frelansın sistemi bitmemiş olabilir. Tüm imkanları inceleyin derim.Evet, gerçekten iyiymiş fakat bildiğiniz üzere bu tür sistemler sınırlı stokta olup hemen bitiyor genelde. Ve kanallar yapabildikleri kadar indirim yapıyorlar. Benim attığım sistemde sanırım yok öyle bir şey direk sistemi koymuşlar
Sistem 20.00 da çıktı 20.02 spetten çekildi ürünümEvet, gerçekten iyiymiş fakat bildiğiniz üzere bu tür sistemler sınırlı stokta olup hemen bitiyor genelde. Ve kanallar yapabildikleri kadar indirim yapıyorlar. Benim attığım sistemde sanırım yok öyle bir şey direk sistemi koymuşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 yıl beklemişim bir kaç hafta/ay nedir ki? Beklerim tabi ki fakat belirttiğiniz gibi stok sıkıntıları çok oluyor. 500 stok bile bir gece dayanmıyor çoğu sistemde.