rtx 2060 satıp 5700 xt almak

Merhabalar elimdeki rog 2060 kartımı satıp üzerine 750 TL civarı ekleyerek 5700 xt nitro+ alabiliyorum. almamı önerir misiniz? yeni nesil ekran kartlarını bekleyecek vaktim yok pek.
2 ay önce aynısını ben yaptım, işlemcinize dikkat edin darboğaz yaşamayın. İşlemci almak zorunda kaldım çünkü ben :D

2 ay önce aynısını ben yaptım, işlemcinize dikkat edin darboğaz yaşamayın. İşlemci almak zorunda kaldım çünkü ben :D
islemci 3600 var hocam zaten 3000 serisine gecersem psu da islemcide yukseltmem gerekcek komple sisteme para harcayasaya kadar 2 sene gotursun beni yeter.

beklemek istemiyorum fiyatlari da belli degil dolar kuruda belli degil bir iki sene idare etsin yeter yeni nesle gecerim 1-2 sene sonra diye dusunuyorum. tavsiyeler icin tesekkur ederim hepsini degerlendiricem.
Haa o zaman al ben diyorum alıp 5-6 sene kullancan olmaz yani 2-3 sene kullanılmak için iyidir şimdiden hayırlı olsun
Post automatically merged:

Aklıma şey geldi yanlış kılıf aldık telefonu değiştirdik :D

islemci 3600 var hocam zaten 3000 serisine gecersem psu da islemcide yukseltmem gerekcek komple sisteme para harcayasaya kadar 2 sene gotursun beni yeter.
3600 taşır bence 9400f vardı bende taşımadı.

Haa o zaman al ben diyorum alıp 5-6 sene kullancan olmaz yani 2-3 sene kullanılmak için iyidir şimdiden hayırlı olsun

Aklıma şey geldi yanlış kılıf aldık telefonu değiştirdik :D
aynen hocam 2 sene gotursun sonra 3070 planlıyorum suan 3070 ciksada alacak param yok

5700xt sıfır bu arada

Son düzenleme:
Geri