green.mirror_
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
eyvallah dostumTakas yapalım istiyosanBende de 5600xt var Asus TUF Evo.
![]()
eyvallah dostumTakas yapalım istiyosanBende de 5600xt var Asus TUF Evo.
![]()
2 ay önce aynısını ben yaptım, işlemcinize dikkat edin darboğaz yaşamayın. İşlemci almak zorunda kaldım çünkü benMerhabalar elimdeki rog 2060 kartımı satıp üzerine 750 TL civarı ekleyerek 5700 xt nitro+ alabiliyorum. almamı önerir misiniz? yeni nesil ekran kartlarını bekleyecek vaktim yok pek.
islemci 3600 var hocam zaten 3000 serisine gecersem psu da islemcide yukseltmem gerekcek komple sisteme para harcayasaya kadar 2 sene gotursun beni yeter.2 ay önce aynısını ben yaptım, işlemcinize dikkat edin darboğaz yaşamayın. İşlemci almak zorunda kaldım çünkü ben![]()
Haa o zaman al ben diyorum alıp 5-6 sene kullancan olmaz yani 2-3 sene kullanılmak için iyidir şimdiden hayırlı olsunbeklemek istemiyorum fiyatlari da belli degil dolar kuruda belli degil bir iki sene idare etsin yeter yeni nesle gecerim 1-2 sene sonra diye dusunuyorum. tavsiyeler icin tesekkur ederim hepsini degerlendiricem.
Aklıma şey geldi yanlış kılıf aldık telefonu değiştirdik2 ay önce aynısını ben yaptım, işlemcinize dikkat edin darboğaz yaşamayın. İşlemci almak zorunda kaldım çünkü ben![]()
3600 taşır bence 9400f vardı bende taşımadı.islemci 3600 var hocam zaten 3000 serisine gecersem psu da islemcide yukseltmem gerekcek komple sisteme para harcayasaya kadar 2 sene gotursun beni yeter.
aynen hocam 2 sene gotursun sonra 3070 planlıyorum suan 3070 ciksada alacak param yokHaa o zaman al ben diyorum alıp 5-6 sene kullancan olmaz yani 2-3 sene kullanılmak için iyidir şimdiden hayırlı olsun
Post automatically merged:
Aklıma şey geldi yanlış kılıf aldık telefonu değiştirdik![]()