önerdiğin bir macun varmı değiştiriyimTermal macun 1-2 yılda bir değişmeli o yüzden normal. Başka sebebide olabilir ama muhtemelen termal macundandır
Kartlarda ve işlemcilerde aynı macun kullanılıyor mu emin değilim ama mx4 veya mx6 alabilirsinönerdiğin bir macun varmı değiştiriyim
Tamamdır teşekkürlerKartlarda ve işlemcilerde aynı macun kullanılıyor mu emin değilim ama mx4 veya mx6 alabilirsin
@Ahmetycsy komik olan neTermal macun 1-2 yılda bir değişmeli o yüzden normal. Başka sebebide olabilir ama muhtemelen termal macundandır
Ekran kartının termal macununu 1-2 yılda bir değişmeli demişsiniz buna güldüm çünkü ürünün garantisini bozarsınız ve ekran kartı termal macununu uzun süre değiştirmenize gerek yoktur. 80 küsur derece yüksek gibi gözükse de sorun yaratmayacaktır. Yanlış bilgi vermemeye çalışalım bilmiyorsanız.@Ahmetycsy komik olan ne
Bazı insanlar 6 ayda bir değiştirmeyi öneriyor bu kişiden kişiye değişebilir diye düşünüyorum. Bence 1-2 yılda bir yapılması ideal. Zaten ekran kartı garantisi 2 yıl değil mi?Ekran kartının termal macununu 1-2 yılda bir değişmeli demişsiniz buna güldüm çünkü ürünün garantisini bozarsınız ve ekran kartı termal macununu uzun süre değiştirmenize gerek yoktur. 80 küsur derece yüksek gibi gözükse de sorun yaratmayacaktır. Yanlış bilgi vermemeye çalışalım bilmiyorsanız.
Asus'ta 3 yıl evga'da da 2 yıldan fazla diye biliyorum garantiler markaya göre değişiyor. Garantisi bitse bile macun değiştirmenize gerek yok uzun yıllar kullanabilirsiniz. Ekran kartı dayanıksız bir bileşen değildir. 6 ay falan kim demişse baya bilgisiz biriymiş hiç gerek yok yenilemeye.Bazı insanlar 6 ayda bir değiştirmeyi öneriyor bu kişiden kişiye değişebilir diye düşünüyorum. Bence 1-2 yılda bir yapılması ideal. Zaten ekran kartı garantisi 2 yıl değil mi?
Bir kanal (şaka amaçlı) macun yerine ekran kartı değiştirin demişti her yılAsus'ta 3 yıl evga'da da 2 yıldan fazla diye biliyorum garantiler markaya göre değişiyor. Garantisi bitse bile macun değiştirmenize gerek yok uzun yıllar kullanabilirsiniz. Ekran kartı dayanıksız bir bileşen değildir. 6 ay falan kim demişse baya bilgisiz biriymiş hiç gerek yok yenilemeye.
Bilgi için sağolAsus'ta 3 yıl evga'da da 2 yıldan fazla diye biliyorum garantiler markaya göre değişiyor. Garantisi bitse bile macun değiştirmenize gerek yok uzun yıllar kullanabilirsiniz. Ekran kartı dayanıksız bir bileşen değildir. 6 ay falan kim demişse baya bilgisiz biriymiş hiç gerek yok yenilemeye.