Çözüldü✓ Rtx 2060 SingleFan satış fiyatı tahmini ne kadar olur?

epyyakar

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
6500
https://www.pny.com/pny-geforce-rtx-2060-6gb-xlr8-gaming-oc-single-fan Benim ekran kartım bu. Monitörüm kırıldığı için 6500XT/RTX 3050 + 144hz monitör (2500YTL) setini satın alacağım. Ekran kartımı ne kadara satmalıyım? Sadece 5 ay kullandım, herşeyi ile yanımda incehesaptan satın almıştım. İşlemcim tam olarak desteklemiyordu zaten [R3 1600AF]. Ben kafadan 6500tl ye gider dedim ne düşünüyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artı olarak rtx 3050 ye downgrade yüksek bir düşüş olur mu? Ya da 6500XT'ye

https://www.pny.com/pny-geforce-rtx-2060-6gb-xlr8-gaming-oc-single-fan Benim ekran kartım bu. Monitörüm kırıldığı için 6500XT/RTX 3050 + 144hz monitör (2500YTL) setini satın alacağım. Ekran kartımı ne kadara satmalıyım? Sadece 5 ay kullandım, herşeyi ile yanımda incehesaptan satın almıştım. İşlemcim tam olarak desteklemiyordu zaten [R3 1600AF]. Ben kafadan 6500tl ye gider dedim ne düşünüyorsunuz?
Bunun aynısını 2haft. Once ayni bu fiyata sattim.
7k maks. Satabilirisin bu oiyasada adam bana teklif etmisti ama bende o gun isim çıkmıştı.
Milletin onyargisi var tek fanlilara
furmak da maks. 68dereceyi
Msi Kombustor 65 dereceyi gördü.
Gigabayt in 2060 i ve asus dual dan daha serin calisio çünkü 3 tane heatsniki var Asus dual ve gigabayt winderforce da 2 tane var.
Düşün yani.

Bunun aynısını 2haft. Once ayni bu fiyata sattim.
7k maks. Satabilirisin bu oiyasada adam bana teklif etmisti ama bende o gun isim çıkmıştı.
Milletin onyargisi var tek fanlilara
furmak da maks. 68dereceyi
Msi Kombustor 65 dereceyi gördü.
Gigabayt in 2060 i ve asus dual dan daha serin calisio çünkü 3 tane heatsniki var Asus dual ve gigabayt winderforce da 2 tane var.
Düşün yani.
Evet şuana kadar hiçbirşekilde ısı problemi yaşamadım Valorant oynarım sadece, 50 derecelerde gezindi genelde. 7k'ya veriyim mi şimdi? :D Ayrıca Monitör piyasası b*k gibi, 144hz olarak önerdiğiniz monitör varmı? Bütçe 2500TL.

Evet şuana kadar hiçbirşekilde ısı problemi yaşamadım Valorant oynarım sadece, 50 derecelerde gezindi genelde. 7k'ya veriyim mi şimdi? :D Ayrıca Monitör piyasası b*k gibi, 144hz olarak önerdiğiniz monitör varmı? Bütçe 2500TL.
Bence 7200 yazin pazarlik falan yaparsiniz.
Zaten bu Pny de 3 yil garanti oluyor.
Ve evet monitör piyasasina s*cmislar bildiğin.
Monitör olarak deli gibi onerim var bekle atim;
Bu videodaki monitör incelemsini de yapmış adam suan askere gitmisti ama galiba öldü Allah rahmet eylesin.
Bu monitör ben zamaninda alicakken uzun araştırmalarım sonucu olan monitordur ghosting mostong yaninda hakgetire herşeyi düzgün usb b çıkışı dahi var yani yazici için neyse izle bak muq monitör zaten ama fiyatini soyledigi sahneyi atla kalp krizi geçirirsin...

Hicam butcei 200-250 kagit arttir bunu al.
Vidyodaji monitör.

Son düzenleme:
Gayet güzel gözüküyor, özellikle ghosting sıkıntısı yoksa şahane! fakat bir şey soracağım diyelim ki bütçem yetmedi 2. el ekran kartı ve monitörlere güvenir misiniz? Bu durum hakkındaki düşünceleriniz neler :)

Şimdi gördüm ekteki mesajlarınızı, ben bu adamı eski videolarından tanırım. Allah rahmet eylesin.

Geri