Cugulumuguli
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
Arkadşlar ben yakın zamanda bu işe girmek istiyorum ama bi türlü anlamıyorum ve korkuyorum çünkü bilemdiğim ve yabancı olduğum bi konu bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu işe nasıl başlayacağım 16 yaşındaym babam bu konuda beni destekliyeceğini söyledi olurda yaş sınırı falan olursa babam üzerinden kayıt yaptırıcam kavramlar hakkında paraların durumu hakkında fazla bir bilgim yok bana bu konuda akıl hocalığı yapıcak birisi olursa çok sevinirim ayık karım falan mesela nekadar olucak benim bilgisayarım asla kapanmaz en az uykuya alırım ben bilgisayarı normalde sabah uyanırım haftanın 3 4 günü zaten dışarı çıkıyorum genel olarak bilgisayarım o sırada uykuda oluyor eve geldiğimde direk pc başındayım gün içinde çok spor yapıyorum bu dışarda veya sporda olduğum zamanlar bu bilgisayarın mining ypamasını istiyorum yani genel olarak asla kapanmyacak ben uyurkende mining yapıcak ekran kartım soğutma anlamında türünün en iyisi asus rog strix model bir kart ondan dolayı fazla korkmuyorum mining yaparken arkadan oyun falan açmıyacağım ama genel olarak bilgisayarım günün en az ortalama 18 saati açık kalıcak bir sıkıntı çıkarmı sorularımı yanıtlarsanız sevinirim dc kullanıyorum dc üzerindne bana yardımcı olursanız mükemmel olur youtubedebn falan araştırmak istedim kendimce ama bir rehber olmadan kendime fazla güvenemedim açıkçası (işlemcimi söyleyeyim dip not olarak r5 2600 yakın zamanda 3600 e geçebilirim ramimde 300mhz 16gb)
neyse size iyi forumlar kolay gelsin teşekkürler.
neyse size iyi forumlar kolay gelsin teşekkürler.