Neler Yeni

RTX 2060'lı sistemde drop sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Aydoğan
Merhabalar. Sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum lakin yıllar önce çıkmış ''Batman Arkham City, Witcher 3'' gibi oyunlarda bile drop yiyorum. Bunları göz ardı etsem, LoL'de bile drop yiyorum.
Sorunu ne olabilir? Nasıl çözerim?
Özellikler:
RTX 2060 6GB Ekran Kartı
Intel® Core™ i3-10105F CPU @ 3.70GHz
ASUS PRIME H410M-A Anakart
16 GB (2x8) Ram (3200mhz)
KIOXIA-EXCERIA SSD 500GB okuma/yazma 1700 MB/S

Şimdiden teşekkürler.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Merhabalar. Sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum lakin yıllar önce çıkmış ''Batman Arkham City, Witcher 3'' gibi oyunlarda bile drop yiyorum. Bunları göz ardı etsem, LoL'de bile drop yiyorum.
Özellikler:
RTX 2060 6GB Ekran Kartı

Şimdiden teşekkürler.
Hocam disk sorunu olabilir crytaldiskinfo ile sağlığını crystaldiskmark ile hızını test edebilir misiniz?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,957
İsim
Orkun
Özellikler:
RTX 2060 6GB Ekran Kartı

Şimdiden teşekkürler.
Eski oyunlar genelde DirectX 9, 10, 10.1, 11 sürümülerinde çalışırlar. Bundan kaynaklı bir performans kaybınız ile birlikte optimizasyon sorunları neden oluyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Aydoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam disk sorunu olabilir crytaldiskinfo ile sağlığını crystaldiskmark ile hızını test edebilir misiniz?
Merhaba. Söylediğiniz uygulamaları indirdim lakin anlayacağınız gibi biraz acemiyim. Müsaitseniz bana ne yapmam gerektiğini tarif eder misiniz? Oyuna girip uygulamalardaki görüntüyü olduğu gibi ss alıp paylaşmalı mıyım?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Merhaba. Söylediğiniz uygulamaları indirdim lakin anlayacağınız gibi biraz acemiyim. Müsaitseniz bana ne yapmam gerektiğini tarif eder misiniz? Oyuna girip uygulamalardaki görüntüyü olduğu gibi ss alıp paylaşmalı mıyım?
hayır hocam, crystaldiskinfo uygulamasını açıp ekran görüntüsü atar mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Aydoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır hocam, crystaldiskinfo uygulamasını açıp ekran görüntüsü atar mısınız?
Tabi buyrun.
SSD:
ssd.PNG

HDD:
hdd.PNG

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Silinsin

80+ Silver
Eski oyunlar genelde DirectX 9, 10, 10.1, 11 sürümülerinde çalışırlar. Bundan kaynaklı bir performans kaybınız ile birlikte optimizasyon sorunları neden oluyor olabilir.
Saydığı hangi oyun da optimize sorunu var? lolde mi witcher 3 de mi? hiç birin de yok, nvidia kartlarda da directx sürümlü bir drop pek olan bir şey değil yorum olsun diye mi yazılmış anlamadım. Hala ısrar ederseniz ek videolar:

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,957
İsim
Orkun
Saydığı hangi oyun da optimize sorunu var? lolde mi witcher 3 de mi? hiç birin de yok, nvidia kartlarda da directx sürümlü bir drop pek olan bir şey değil yorum olsun diye mi yazılmış anlamadım. Hala ısrar ederseniz ek videolar:
Hocam gecenin 3 ünde yazdığımdan biraz uykuluyum. Eski oyunlarda diye başladığı için arkadaş benim dikkat oraya kaymış ona göre yorum yaptım ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Aydoğan
hocam sorun yok olarak gözüküyor birde crystaldiskmark testi ile 2 diski de test eder misin? hızda düşüş var mı onu görelim.
Buyrun.

SSD:

SSD2.PNG

HDD:

HDD2.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgi için de teşekkür ederim.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

zerolite

80+ Gold