Neler Yeni

RTX 2060'lı sistemde drop sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Aydoğan
WD gördüğüm için bana da öyle geldi, eğer HDD ise badsector testi yaptıracağım hocam.
Evet 2. Disk HDD. Siz diyince biraz araştırdım okuma yazma hızları normal gözüküyor. Dediğiniz testi nasıl yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı bir esprisi var gibi, ssd ve hdd de ki oyunları ayrı olarak denemiştir diye düşünüyorum.
Batman Arkham City indirdiğim ilk oyun olduğu için onu önce HDD'de denedim, sonra steam üzerinden SSD'ye taşıdım. Performans tamamen aynı. Droplar aynı.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Evet 2. Disk HDD. Siz diyince biraz araştırdım okuma yazma hızları normal gözüküyor. Dediğiniz testi nasıl yapabilirim?
hocam oyunlar hangi diskte kurulu, oynadığınız oyunlar HDD ile kuruluysa bakalım değilse başka çözüm yolları arayalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Aydoğan
hocam oyunlar hangi diskte kurulu, oynadığınız oyunlar HDD ile kuruluysa bakalım değilse başka çözüm yolları arayalım.
HDD'de kuruluydu sonra Steam üzerinden SSD'ye taşıdım.

Oyun sırasın da ısı ve disk kullanımını atar mısınız.
Afterburner indirip atacağım

Oyun sırasın da ısı ve disk kullanımını atar mısınız.
Isı vb. değerleri atabildim ancak disk kullanımı için osd'de seçenek bulamadım. Görev yöneticisinden baktım ama sağlıklı bilgiler vermiyor tabii ki, %0 olarak gözüktü iki disk de. Buyrun fotoğraf olarak da atayım değerleri:
değerler.jpg

Son düzenleme:

Silinsin

80+ Silver
HDD'de kuruluydu sonra Steam üzerinden SSD'ye taşıdım.

Afterburner indirip atacağım

Isı vb. değerleri atabildim ancak disk kullanımı için osd'de seçenek bulamadım. Görev yöneticisinden baktım ama sağlıklı bilgiler vermiyor tabii ki, %0 olarak gözüktü iki disk de. Buyrun fotoğraf olarak da atayım değerleri:
Alıntıyı görüntüle
Ramlerin tam modeli nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,919
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom