Asus Dual-RTX2070-8G-EVO GeForce RTX 2070 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı bu yardımcı olursan sevinirimmodelden modele ortalama güç tüketimi 175w ila 225w arası değişiyor diye biliyorum.. ekran kartı hangi marka model ve işlemci ne olacak?
Güç kaynağı Yeterli olmayaacaktır. Seçimler arasındaki en iyi kasa Spec Delta olduğunu düşünüyorum. Güç kaynağını harici almalısınız bence.
Frisby Venom FC-9270G 650W 80+ Temperli (Dual-Ring RGB Fan) ATX Gaming KasaGüç kaynağı Yeterli olmayaacaktır. Seçimler arasındaki en iyi kasa Spec Delta olduğunu düşünüyorum. Güç kaynağını harici almalısınız bence.
Frisby kasa almayın hava akışı çok kötüFrisby Venom FC-9270G 650W 80+ Temperli (Dual-Ring RGB Fan) ATX Gaming Kasa
Bu yeterli olur mu ? Kasa sogutumunda bi sıkıntı cıkar mı?
Ne tercih etmeliyimFrisby açıkçası önermem kasasının hava sirkülasyonu pek iyi değil ayrıca güç kaynağı da pek kaliteli değildir.
650 w garanti.Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower Tempered Glass Gaming Kasa - CC-9020121-EU
Bu kasa + Psu RTX 2070 8 GB 256 Bit ekran kartına yeterli olurmu?
Olmazsa : Aşağıdaki fotograftan hangisini seçmeliyim ?
Asus Dual-RTX2070-8G-EVO GeForce RTX 2070 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı bu yardımcı olursan sevinirim
R5 3600Xhocam 550w minimum ihtiyacını karşılıyor.. üstü olursa daha iyi olur.. carbide spec delta seçimim olurdu..
ama işlemcini de özellikle sormuştum.. güç tüketen bir işlemcin varsa ucu ucuna bilgin olsun..