Yusa kadir
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Merhabalar arkadaşımın biri Ryzen 5 3600x alırsan rtx i kullanabilirsin dedi bende emin olamadım öyle bir şey var mı yoksa öneride bulunur musunuz?
Soğutucu olarak ne önerirsiniz pekiİşlemciyle bir alakası yok, Ryzen 5 3600 + iyi bir soğutucu ile çok iyi olur.
Bütçe?Soğutucu olarak ne önerirsiniz peki
300 tl biraz fazlasıda sıkıntı olmazBütçe?
300 TL biraz fazlasıda sıkıntı olmaz
3600x deilde 2700x al sen hem o kadar farka değmez yani bende 1080ti var msı gaming x 11gb senin karttan iyi yani ben bile ryzen 5 3600 kullanıyorum yani gerek yok 3600x e he alcaksan 3600 yada 2700x al temiz takıl kafa rahatMerhabalar arkadaşımın biri Ryzen 5 3600x alırsan rtx i kullanabilirsin dedi bende emin olamadım öyle bir şey var mı yoksa öneride bulunur musunuz?
Hocam bütçem var alabilirm derseniz 3600X güzeldir hem yayın için hem render için 3600 den bir tık önde ama ben sadece oyun oynamak için alacağım diyorsanız 3600 bile baya götürür siziMerhabalar arkadaşımın biri Ryzen 5 3600x alırsan rtx i kullanabilirsin dedi bende emin olamadım öyle bir şey var mı yoksa öneride bulunur musunuz?
Ama şöyle de bir durum söz konusu ekran kartınızdan daha iyi verim almak istiyorsanız daha iyi bir işlemci almak gerek (şahsen ben öyle biliyorum eğer yanlışsam bilen arkadaşlar düzeltsin)Hocam bütçem var alabilirm derseniz 3600X güzeldir hem yayın için hem render için 3600 den bir tık önde ama ben sadece oyun oynamak için alacağım diyorsanız 3600 bile baya götürür sizi