Yardım RTX 2070 Sorunu / Alınır mı?

TheBlody

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6000
Merhaba, bir tanıdıktan Asus Rog Strix RTX 2070 alacağım, 1 hafta denemem için bana verdi 4 5 gündür kullanıyorum oyun oynuyorum ama aklıma takılan şeyler var. Kartı ilk taktığımda occt ile 1 saat test yaptım hiç bir sıkıntı çıkmadı, ama masaüstünde mouse belirgin şekilde takılıyor hareket ettirirken anlık durup tekrar hareket ediyor. Nvidia driverı silince veya aygıt yöneticisinden gpuyu devredışı bırakınca takılma düzeliyor. Temiz kurulum yaptım pcye win10 11 ikisinide denedim Nvidia denetim masasınds her türlü ayarı denedim yok çözülmüyor. Masaüstü dışında FC25de tskılıyor MS değeri anlık 50 60a fırlıyor düşüyor. RDR2, Kingdom Come2 gibi oyunlarda hiç bir sıkıntı yok FPS sıcaklık değerleri gayet iyi, onun dışında Bu gün Minecraft oynarken fark ettim oyunu normal açınca sorun yok ama pencereli başlatıp tam ekrana geçersem takılma oluyor. Coinwhile var kartta fc25de baya belirgin bir seviyeye çıkıyor ses.
Kutusu aksesuarları tam 6000Tlye anlaştıkm, sizce almalımıyım iade mi edeyim bu sorunlar nedendir kısa vadede sorun çıkarır mı?

İşlemcim : Ryzen 5 5600g
Anakart : Gigabyte b450m H
Ram : 2x8 3200Mhz

cw şikayeti varsa kartta o parayla farklı kartlara yönel bence sorunlu 2070e 6k fazla. onun yerine rx6600 bakabilirsin amd düşünürsen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,610
Üyeler
189,638
Son üye
Soys Minecraft
Geri