Neler Yeni

RTX 2070 super hakkinda sorular

Kart tercihi

• Geri iade, AMD kart tercihi ( yeni cikacak seri, ya da 2070s muadili)

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    11

ozu.jp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
OZU Batuhan
Merhaba,

Ulkedeki hiperenflasyon ve degisken kur nedenleri ile ileride bu kadar kolay yenileyemeyecegim donanimlari satin almaya karar verdim. Ilk olarak en pahali parca olan ekran kartini, sonra ise islemciyi degistirmeyi dusunuyorum.
Birkac gun once Inno3D markasinin cok fanli bir tasarimini satin aldim, ancak yeni 3000 serisi aklimi karistirmakta. 3070’in ulkemize gelmesini beklemek mi daha mantikli olur yoksa bu 2070s’i kullanmami mi tavsiye edersiniz? Daha elime kargo gecmedigi icin teslim almadan iade islemi baslatabilirim. Su an kullandigim bilgisayar 1070 gtx ve ryzen 1600 islemciye sahip. 1080p 144hz yuksek ayarlarda oyunculuk hedefliyorum. 2070s ve 3070’in bu tarz bir oyunculuk icin gereksiz guclu oldugunu ve darbogaz biliyorum ancak yapabildigim kadar guclu bir kart almak istiyorum. Ayrica cok fazla oyun oynamiyorum ve beklemek hic sikinti olmayacak. Sadece Cyberpunk2077 ve RDR2 gibi zorlayici oyunlari yuksek ayar/fps ile oynamak istiyorum. Aklima tek takilan sey cebimden cikacak para miktari.
Kissadan hisse, bu gunumuzde 2070s alinir mi, yoksa 3070 mi beklenmeli. Yeni doviz kuru ile ulkeye gelecek kart benim harcadigim 5300 TL’yi gecer mi? Ya da benim bekledigim sonuclari 2070s ile rahat rahat alir miyim ? Simdiden tesekkurler.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İade etme, 2070 Super 1080P için kullanılacak en tepe modellerden biri, ileride 2K monitör almayacaksan 3070'e gerek yok Hayırlı olsun.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
3070 çok güçlü bir kart ve Min 2K kullanılması gerekir, hakkını vermesi lazım. RTX2070S de güçlü bir kart ama 1080P için gayet iş görür.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Merhaba,

Ulkedeki hiperenflasyon ve degisken kur nedenleri ile ileride bu kadar kolay yenileyemeyecegim donanimlari satin almaya karar verdim. Ilk olarak en pahali parca olan ekran kartini, sonra ise islemciyi degistirmeyi dusunuyorum.
Birkac gun once Inno3D markasinin cok fanli bir tasarimini satin aldim, ancak yeni 3000 serisi aklimi karistirmakta. 3070’in ulkemize gelmesini beklemek mi daha mantikli olur yoksa bu 2070s’i kullanmami mi tavsiye edersiniz? Daha elime kargo gecmedigi icin teslim almadan iade islemi baslatabilirim. Su an kullandigim bilgisayar 1070 gtx ve ryzen 1600 islemciye sahip. 1080p 144hz yuksek ayarlarda oyunculuk hedefliyorum. 2070s ve 3070’in bu tarz bir oyunculuk icin gereksiz guclu oldugunu ve darbogaz biliyorum ancak yapabildigim kadar guclu bir kart almak istiyorum. Ayrica cok fazla oyun oynamiyorum ve beklemek hic sikinti olmayacak. Sadece Cyberpunk2077 ve RDR2 gibi zorlayici oyunlari yuksek ayar/fps ile oynamak istiyorum. Aklima tek takilan sey cebimden cikacak para miktari.
Kissadan hisse, bu gunumuzde 2070s alinir mi, yoksa 3070 mi beklenmeli. Yeni doviz kuru ile ulkeye gelecek kart benim harcadigim 5300 TL’yi gecer mi? Ya da benim bekledigim sonuclari 2070s ile rahat rahat alir miyim ? Simdiden tesekkurler.
Gene sen bilirsin bence iade edip daha iyisi alınabilir uzun vadeli istiyorsan

T.P.G.

80+ Titanium
5300tl verdiysen kalsın, gerek yok. iChill galiba hayırlı olsun :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMA eğer 6K verseydin iade et derdim

yerinde olsam iade ederdim benimde param hazır ama 3070 bekliyorum üstelik elinde akran kartıda var ben apu şekilde kullanıyorum bence iade et
bekle

ozu.jp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
OZU Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade etme, 2070 Super 1080P için kullanılacak en tepe modellerden biri, ileride 2K monitör almayacaksan 3070'e gerek yok Hayırlı olsun.
Degerli fikirleriniz icin tesekkur ederim. Detayli olarak dusunecegim.
1440p monitör alınacaksa iade et 3070 i bekle alınmayacaksa kalsın
Degerli fikirleriniz icin tesekkur ederim. 1440p monitor almayi dusunmuyorum, hatta bundan sonra tek yapacagim gelistirme ryzen 5000 islemci serisi ciktiginda uygun fiyatli bir 2600 ya da 3600 almak olur ki o da 2070S'in yaratacagi darbogaz sikintisini engellemek. ( su an 1600 kullanmaktayim)
3070 çok güçlü bir kart ve Min 2K kullanılması gerekir, hakkını vermesi lazım. RTX2070S de güçlü bir kart ama 1080P için gayet iş görür.
Degerli fikirleriniz icin tesekkur ederim. Ancak hakkini verme konusu cok katilmadigim bir gorus. Verilen haksiz vergiler ile cok uzun bir suredir sahip oldugumuz donanimlarin hakkini veriyoruz zaten. Ancak kullanim konusunda hakkini verme de her gun oyun oynayamayacagim icin zaten mumkun olmayacak.
Gene sen bilirsin bence iade edip daha iyisi alınabilir uzun vadeli istiyorsan
5300tl verdiysen kalsın, gerek yok. iChill galiba hayırlı olsun :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMA eğer 6K verseydin iade et derdim
Degerli fikirleriniz icin tesekkur ederim. Evet, dediginiz gibi iChill'in 3 fanli kucuk ekranli olan versiyonu. Uzun bir sure blower kart kullandiktan sonra olabildigince gereksiz derecede buyuk bir fan konfigrasyonu olan bir kart alip gozumu doyurabilmek istiyorum.
yerinde olsam iade ederdim benimde param hazır ama 3070 bekliyorum üstelik elinde akran kartıda var ben apu şekilde kullanıyorum bence iade et
bekle

Top Bottom