Yardım Rtx 2070 Super Minecraft 50 fps

emre yuks

80+
Reaksiyon skoru
112
Diger oyunlarda bir sıkıntı olmuyor ama mc ye girince 50 fps alıyorum bazen 1 saniyelince 140 lara ckıyor
V-sinc Kapalı ram verdim driver uptade yaptım
Format attım olmadı
Neyi yanlış yapıyorum

Diger oyunlarda bir sıkıntı olmuyor ama mc ye girince 50 fps alıyorum bazen 1 saniyelince 140 lara ckıyor
Format attım olmadı
Neyi yanlış yapıyorum
Normal diye biliyorum gerekmediğinden ekran kartı/işlemciyi fazla kullanmıyor.

yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama 50 fps de vermez 2 ay önce 1300 fps gören pc
Chunkı çok mu fazla yükselttin? Bende 55fps falan düşüyor. Az azaltmayı dener misin? Sorun büyük ihtimalle düzelecektir.

Format attım olmadı
Neyi yanlış yapıyorum
Benim ekran kartım gtx1650Tİ 60 fps alıyorum sabit senin ekran kartın daha iyi daha fazla fps alman lazım youtubeda minecraft fps arttırmak için videolar var onlardan yararlanabilirsin.

Cpu 100% kulanıyor gözüküyor java %80

Benim ekran kartım gtx1650Tİ 60 fpsw alıyorum sabit senin ekran kartın daha iyi daha fazla fps alman lazım youtubeda minecraft fps arttırmak için videolar var onlardan yararlanabilirsin.
Deneedim 2 chunka aldıgımda 140 gördüm sabit

mc ayarından ram kullanması kısıtlı olabilir onu aç ekran kartı vraminide kısıtlı kullanıyo olabilir

mc ayarından ram kullanması kısıtlı olabilir onu aç ekran kartı vraminide kısıtlı kullanıyo olabilir
10 gb ram verdim

Cpu 100% kulanıyor gözüküyor java %80

Dahili GPU ile açmış olmasın F3'den kontrol et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,458
Üyeler
203,457
Son üye
efemebee34
Geri