Normal diye biliyorum gerekmediğinden ekran kartı/işlemciyi fazla kullanmıyor.Diger oyunlarda bir sıkıntı olmuyor ama mc ye girince 50 fps alıyorum bazen 1 saniyelince 140 lara ckıyor
V-sinc Kapalı ram verdim driver uptade yaptım
Format attım olmadı
Neyi yanlış yapıyorum
yokDarboğaz var mı?
ama 50 fps de vermez 2 ay önce 1300 fps gören pcNormal diye biliyorum gerekmediğinden ekran kartı/işlemciyi fazla kullanmıyor.
Bu ters de Bi işlik var amayok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama 50 fps de vermez 2 ay önce 1300 fps gören pc
Chunkı çok mu fazla yükselttin? Bende 55fps falan düşüyor. Az azaltmayı dener misin? Sorun büyük ihtimalle düzelecektir.yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama 50 fps de vermez 2 ay önce 1300 fps gören pc
Chunker 16 daChunkı çok mu fazla yükselttin? Bende 55fps falan düşüyor. Az azaltmayı dener misin? Sorun büyük ihtimalle düzelecektir.
Benim ekran kartım gtx1650Tİ 60 fps alıyorum sabit senin ekran kartın daha iyi daha fazla fps alman lazım youtubeda minecraft fps arttırmak için videolar var onlardan yararlanabilirsin.Diger oyunlarda bir sıkıntı olmuyor ama mc ye girince 50 fps alıyorum bazen 1 saniyelince 140 lara ckıyor
V-sinc Kapalı ram verdim driver uptade yaptım
Format attım olmadı
Neyi yanlış yapıyorum
Deneedim 2 chunka aldıgımda 140 gördüm sabitBenim ekran kartım gtx1650Tİ 60 fpsw alıyorum sabit senin ekran kartın daha iyi daha fazla fps alman lazım youtubeda minecraft fps arttırmak için videolar var onlardan yararlanabilirsin.
Bu ters de bir yazılık var amaBu ters de Bi işlik var ama![]()
10 gb ram verdimmc ayarından ram kullanması kısıtlı olabilir onu aç ekran kartı vraminide kısıtlı kullanıyo olabilir