- En İyi Cevap
- 101
Dahası
Sadece fps olarak daha iyi.Yok hayranı değilim sadece herkes rx 5700 xt yazınca diğer yönlerden dahamı iyi diye düşündümde.
Sadece fps olarak daha iyi.Yok hayranı değilim sadece herkes rx 5700 xt yazınca diğer yönlerden dahamı iyi diye düşündümde.
Tuf serisinde sorun giredildirx 5700xt ve sogutması iyi olan bir model tercih edin tuf serisi sıkıntılı mesela
giderildiyse problem yok ben en iyi seçimi yapması için önermiştim tercih edilebilirTuf serisinde sorun giredildi![]()
Ne zaman ?Tuf serisinde sorun giredildi![]()
hangi render programları?Rtx ile çok işim yok yazılımcıyım render vs. gibi şeylerde hangisi daha işime yarar ve oyunlardada kullanacağım.işlemci ryzen5 3600x
tuf evo serisi sorunsuz olan kartlar normal tuflar sorunluNe zaman ?
2070 yeirne bence 2060 super daha mantıklı ama galax modelinin fiyatı yine uçtu düşmesini beklemesi lazım.Bana kalırsa RTX 2070, daha stabil ve güvenilir. RX ısınma olmayan modeli alırsın, sende ısınma olur.Şans işi biraz, ama o sorunların gittiğini söylüyorlar. Tabi senin kararın ama RTX daha güvenilir.
Yeni serileri çıktı Tuf'un.Yeni serilerinde artık ısınma problemi yok.Ne zaman ?
Peki rx 5700 xt de işmi görürmü yazılım dışında mühendislik programları autocad vs. programlarıda kullanacağız.2070 yeirne bence 2060 super daha mantıklı ama galax modelinin fiyatı yine uçtu düşmesini beklemesi lazım.
Alıntıyı görüntüle
Rtx 2070.Hem rtx özelliği var hem de nvidia demek her zaman kalite demektir.Amd ekran kartı sıkıntı çıkarabilir.Rtx ile çok işim yok yazılımcıyım render vs. gibi şeylerde hangisi daha işime yarar ve oyunlardada kullanacağım.işlemci ryzen5 3600x