Trio ekran kartlarından bir tık korkuyorum çok uzunlar sarkabilirler diye, sende öyle bir sorun oldu mu? Ayrıca içinden destek için aparat çıkıyor mu?ROG STRIX RTX 2070 SUPER OC Edition ve RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO en iyi ikisi olabilir. Diğer markalarınkini bilmiyorum çok fazla.
İşte sen bundan korkma diye kutu içeriğine destek çıtası koyuyorlarTrio ekran kartlarından bir tık korkuyorum çok uzunlar sarkabilirler diye, sende öyle bir sorun oldu mu? Ayrıca içinden destek için aparat çıkıyor mu?
birkaç ay işte 3-4 ay filan sonra kullanabilirsin gibi düşünebilirsin stoklara o zamanlar oturur bence ama AMD'nin şu big navi mi ne o mimarisi de çıkacak ama NVIDIA'nın fiyatı düşsün diye onu bekleyin almak için değil.3000 serisi için bir tarih var mı, yoksa tahmin üzerine bekliyor insanlar?
rog 2070 S Oc var oyunlarda kart bazen 45 derecelere düşüyor sıcaklığı geçenlerde resim attımAy sonunda bir bilgisayar toplayacağım ve ekran kartı olarak RTX2070 SUPER düşünüyorum. MSI Gaming X düşünüyorum ama sormak istedim, sizce en iyi RTX2070S markası nedir?