Sorunun ne senin??SEN ONU RÜYANDA ALIRSIN BELKİ ODA
Sorunun ne senin??SEN ONU RÜYANDA ALIRSIN BELKİ ODA
Niye şuan RX 500 serisi üretilmiyo ama sıfırları var hala3000 serisi geldiğinde 2000 serisi alma imkanın olmicak
Valla onun gelmesi var geldikten sonra fiyatlar muhtemelen çok yüksek olucak bide fiyatların oturması 3 ay sürse 5 ayı var bu işin. karar sizinArkadaşlar Normalde rtx2060 almayı planlıyordum ama 3000 serisi gelecek Sizce 2060 mı alayım yoksa 3050 mi beklemeye değer mi
Ya zaten ben beklersem RTX 3000 serisini LGS den sonra alırım O yüzden o açıdan rahatValla onun gelmesi var geldikten sonra fiyatlar muhtemelen çok yüksek olucak bide fiyatların oturması 3 ay sürse 5 ayı var bu işin. karar sizin
Zaten pek kullanamayacak ondan dolayi beklemek mantikli bence hem erken alinirsa derslerini de etkiler bunlari da dusunValla onun gelmesi var geldikten sonra fiyatlar muhtemelen çok yüksek olucak bide fiyatların oturması 3 ay sürse 5 ayı var bu işin. karar sizin
FacePalmDostum geldi anda zaten rtx 2000 piyasada kalkar.
İşin ekonomik boyutuda var şuan atıyorum 3500 liranız var ozaman o kart çıktığı zaman dolar artar vesaire bütçeniz sıkıntıya girebilir vesaire bence eğer 2080 alıcam deseydiniz beklenebilirdi ama 2060 da deymez gibi.Ya zaten ben beklersem RTX 3000 serisini LGS den sonra alırım O yüzden o açıdan rahat
Amd RTX serisi ekran kartı mı çıkarttacak?RTX 3000 serisi geldiğinde AMD kanadında RTX destekli kartlarda gelicek. 2080ti' ı geçtik denmişti bi ara bakalım nolcak
Dolar şuan coronadan dolayı çok fazla yüksek Corona zaten bir yıla biter diye düşünüyorum hem dolar iner zaten RTX 2000 serisi kalktığı için 1660 ti den sonra çok fazla fiyat aralığı olursa zaten kartı alan olmaz RTX 2060 fiyatı kadar olur 3050 diye düşünüyorumİşin ekonomik boyutuda var şuan atıyorum 3500 liranız var ozaman o kart çıktığı zaman dolar artar vesaire bütçeniz sıkıntıya girebilir vesaire bence eğer 2080 alıcam deseydiniz beklenebilirdi ama 2060 da deymez gibi.
RTX nvidianın RT yapabilen kartına koyduğu isim. RT teknolojisi NVİDİA' ya özel değil. Geliştiren herkes kullanabilir. RDNA 2.0 RTX destekleyecek videosu da yayılmıştı hatta.Amd RTX serisi ekran kartı mı çıkarttacak?