Sonda yazdığın şey yanlış bence.Abdullah Hacıgül'ün amacı orada yüksek model 3000 serisi kartların fiyatlarının 4000 serisine göre mantıklı bir seviyeye çekilmesini istemek ki; bu da biz, hepimiz dahil tüm kullanıcıların lehine bir harekettir.
1080p oyunculuğu ile ilgili bir bağlam yok o mesajda, görmezden gelme yok, yanlış bir şey de yok.
Ha diyelim ki haklısın, Abdullah Hacıgül de gelip bu konuda "tamam haklısın" dese ne olacak, ne sonuca varılacak? Bu konu hangi amaca ulaşmış olacak?
Ne yönü kardeşim ekonomi nasıl dolar kaç tl üretim var mı bunları sorgula !Yapılan şey kötü değil ama keşke bu yönden bakılsaydı daha iyi olabilirdi
Ne olacak biliyor musun? rx6600 pulse modeli 5000 lirayken aynı kas gücüne sahip ama DLSS gibi ek özelliklere sahip rtx3060 kartlar da belki 5500tl den falan başlayacak. 7700den değil. Sence de genelin işine yarayacak faydalı bir amaç değil mi? Ha sen Norveçte yaşıyorsan ve herkes 4070ti alıyorsa bilemem ama biz Türkiyede yaşıyoruz dolar da yakında 23tl olacak.
Doğrusunu yaz.Sonda yazdığın şey yanlış bence.
Dramayı bırak, gerçi bu kafanın yazdığımdan bunu anlamadı çokkkk normalBiz fakiriz o zaman reis sen zengin kitlenle ÇATIR ÇATIR 3090ti tüket hadi kolay gelsin!
Leş gibi üslubum mu var? Son videoda ana avrat sövmediğin kaldı reis üslup konusuna girmeyelim benceArkadaşım sizin bu iş bilmez konularınız yorumlarınız beni gerçekten bıktırıyor.
TR de min RTX 3060 fiyatı: 7500₺
Eyalet Vergisi ile min. ABD fiyatı: 6900₺
Amazon global min. fiyatı: 7400₺
Fiyat zaten düşük globalle normal seviyede hatta vergi hariç fiyatı daha da ucuz bilginiz yok her şeye fikriniz var.
Konuyu açmışsın leş gibi bir üslubun var sonra bana “ne kadar agresifsin” diyorlar şu konuya bak vay efendim “senin kitlenden haberin var mı” haddini bil dostum benim kitlemi bana mı öğretiyorsun. Kasımda RTX 3090 ti kampanyasını çatır çatır tüketen bir kitle bu senin gücün 3060 a yetiyorsa eyvallah ama adam gibi bilgi içeren konu aç böyle bilgiden uzak boş konular ile zamanımızı çalmaya kimsenin hakkı yok
Gelip tamam haklısın diyince ne olacak demişsin ama zaten böyle bir olay olsa farklı bir bakış açısı kazanıp bakmaz mıydı bu işe?Konu amacına ulaşır İnşallah diyelim o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğrusunu yaz.
olm sen neden birilerine laf sokma çabasındasın?Leş gibi üslubum mu var? Son videoda ana avrat sövmediğin kaldı reis üslup konusuna girmeyelim bence![]()
Değil mi değil mi? Sanki hakaret ettik. "İndirim olaylarında 3060 seviyesi kartlara da bak" dedik bi küfür yemediğimiz kaldı yine.Gelip tamam haklısın diyince ne olacak demişsin ama zaten böyle bir olay olsa farklı bir bakış açısı kazanıp bakmaz mıydı bu işe?
3060 zaten yurtdışı fiyatına satılıyor.Adam diğer kartlar da yurtdışı fiyatina satılsın diyor.indirim yapsınlar demiyor yani,3060 absürt fiyata satılsa ondan da bahset desen haklısın ama böyle saçmalıyorsun sadeceDeğil mi değil mi? Sanki hakaret ettik. "İndirim olaylarında 3060 seviyesi kartlara da bak" dedik bi küfür yemediğimiz kaldı yine.
Hacı izlemedin mi son videoyu. Takipçisinden gelen yorum ne kadar kötü olursa olsun üslup konusunda edecek sözü olan bir insan videosunda takipçisine "düzmantık, s.alak, g.erizekalı, a.ptal, kıt beyinli" dememeli.olm sen neden birilerine laf sokma çabasındasın?
Kin mi? Takipçisine "düzmantık, s.alak, g.erizekalı, a.ptal, kıt beyinli" bunları dememeli yazdım bu kin mi oluyor sizin orada?Gönderide öyle takipçiyim böyle takipçiyim yazmışsın, 2 dakika sonra kin kusmaya başlamışsın. Amacın farklı aslında çok belli ama neyse![]()