bence 3060 çıkacak.Arkadaş Nvidia RTX 3070'e kadar tanıttı. 3050 veya 3060 ile ilgili bir şey demedi. Bu kartlar çıkacak mı?
Hocam çıkacak ise neden tanıtılmadı ? Rakip tarafın orta seviye kartlarını mı bekliyor acaba ?3060 muhtemelen çıkacak ama 3050'yi bilemeyiz.
Hocam çıkacak ise neden tanıtılmadı ? Rakip tarafın orta seviye kartlarını mı bekliyor acaba ?
Olabilir, bütün kartları bir anda tanıtmazlar zaten muhtemelen Kasım'da tanıtılacak 3060 bana öyle geliyor.Hocam çıkacak ise neden tanıtılmadı ? Rakip tarafın orta seviye kartlarını mı bekliyor acaba ?
Olabilir, bütün kartları bir anda tanıtmazlar zaten muhtemelen Kasım'da tanıtılacak 3060 bana öyle geliyor.
Aga seni etiketledigim konuya bakar mısın3060 çıkmak zorunda, 3050 de çıkabilir, Nvidianın giriş seviyesinde kartı olması gerekiyor ve daha GTX serisi olmayacak gibi söylentiler duydum, 3050 ve 3050 Ti gibi kartlar çıkarıp uygun fiyatlı yapsa güzel olabilir.
Post automatically merged:
Pazarlama taktikleri, şuan 3070 Ti diye bir kartta bekleniyor yada 3070 Super.
GTX artık ömrünün sonuna geliyor zaten. Yani en azından bana öyle geliyor. GTX serisi, 200'den beri var. Bu yıl olmaz ise önümüzde ki yıl kesin biter gibi.3060 çıkmak zorunda, 3050 de çıkabilir, Nvidianın giriş seviyesinde kartı olması gerekiyor ve daha GTX serisi olmayacak gibi söylentiler duydum, 3050 ve 3050 Ti gibi kartlar çıkarıp uygun fiyatlı yapsa güzel olabilir.
Aga seni etiketledigim konuya bakar mısın