RTX 3050 için PSU önerisi

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar

Başlıkta belirttiğim gibi

10105F
B460m Mortar
8x2 2666mhz crucial bellekler
Palit Rtx 3050
Olan bir sistemim var. Bana 750 lirayı geçmeyecek şekilde bu sisteme yetecek. Kaliteli psu önerir misiniz?.

Ekler

• 3F3CD185-A691-4A0C-8402-0D05881E7C2E.png
    3F3CD185-A691-4A0C-8402-0D05881E7C2E.png
    1.7 MB · Hit: 53

Kalitesiz sıfır almak yerine böyle sistemini yükseltiği için psu değiştiren kişilerden ikinci el alabilirsin ama iyi markaların sertifikalı vs.

Elimde sıfır MSI A650BN 650W 80+ PSU var 800 tl ye verebilirim

Konudaki en F/P ürün WPM Gold Zero, CX-F serisi overpriced (fanlarının ARGB olmasının hiçbir anlamı yok). HV Pro zaten WPM Gold Zero'nun fiyatına yaklaştı, Gold Zero alıp yoksa bir tane de akım korumalı priz (çünkü OCP koruması yok) alırsanız güzel olur.

Konudaki en F/P ürün WPM Gold Zero, CX-F serisi overpriced (fanlarının ARGB olmasının hiçbir anlamı yok). HV Pro zaten WPM Gold Zero'nun fiyatına yaklaştı, Gold Zero alıp yoksa bir tane de akım korumalı priz (çünkü OCP koruması yok) alırsanız güzel olur.
WPM gold zero para verilecek bir ürün değil arkadaşın sistemi çok üst düzey olmasa da ben olsam yine de ona emanet etmem. Akım korumalı priz felan da faso fiso hiç bir işe yaramaz. Corsair Cx-f rgb serisi korumaları tam B tier bir PSU yani sadece RGB'den ibaret değil. Ürünün MSRP'si 95 Euro yani Trdeki 900 TL indirimli fiyatı overpriced da değil.
Psu tier list.
Resmi ürün link

WPM gold zero para verilecek bir ürün değil arkadaşın sistemi çok üst düzey olmasa da ben olsam yine de ona emanet etmem. Akım korumalı priz felan da faso fiso hiç bir işe yaramaz. Corsair Cx-f rgb serisi korumaları tam B tier bir PSU yani sadece RGB'den ibaret değil. Ürünün MSRP'si 95 Euro yani Trdeki 900 TL indirimli fiyatı overpriced da değil.
Psu tier list.
Resmi ürün link

Sadece PSU Tier List'e bakarak PSU mu önerilir? Zamanında o hataya ben de düştüm, PSU'ları ne yazık ki gidip incelemelerine bakmadan; sitelerinden teknik özelliklerine bakmadan öneremezsiniz. CX-F serisinin overpriced olduğunu tek bir hareketle kanıtlayacağım şimdi:

Core Reactor'e bakıldığında, bu şimdi overpriced mı değil mi?

Bu arada, akım korumalı prizler çoğu zaman işe yarıyor. Kalitelisini almak lazım. HV Pro'nun fiyatı yaklaşmışken gitsin LLC ve gerçek Gold sertifikası olan bir PSU'yu kaliteli bir akım korumalı priz alarak kullansın veya ikinci el baksın. Oradan da Pylon, Performance GD falan gelebiliyor çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,563
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri