RTX 3050 ile mining yapabilirmiyim

zeta06

80+
Reaksiyon skoru
2
Ekran kartım nVIDIA® GeForce® RTX3050 TI Max-Performance 4GB GDDR6 128-Bit ve mining yapmayı denediğim zaman bi kaç hata ile karşılaşıyorum hatanın ne olduğunu bilmiyorum çünkü ilk defa mining yapmayı deniyorum bilen birisi varsa beni bu konularda bilgilendirebilir mi ?

• Hahaha
Reaksiyonlar: Henc
yapamazsın rtx 3050 de lhr vardı sanırsam

öyle bir adet kartla kar edemezsin. elektrik faturasına yetmez .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boşuna kartının ömrümü kısaltma

Ekran kartım nVIDIA® GeForce® RTX3050 TI Max-Performance 4GB GDDR6 128-Bit ve mining yapmayı denediğim zaman bi kaç hata ile karşılaşıyorum hatanın ne olduğunu bilmiyorum çünkü ilk defa mining yapmayı deniyorum bilen birisi varsa beni bu konularda bilgilendirebilir mi ?
inşallah laptop la denemiyorsun :D

Mining yapmak şuan zarar elektrik faturasının anca yarısını karşılıyor diyorlardı.

Mining olayı bitti artık kârlı değil harcadığı elektriği çıkaramaz boşuna da kartının ömrü dolar

Mining yapılır da Etherreum Mining kapatıldıktan sonra karlı kazım yapabileceğin başka coin kalmadı. Şuan sadece zararına kazım yaparsın.

Şöyle siyasal islamcı tarikatçı hocamsıların videolarını paylaşmayın artık, insanlar bunların anlattıklarını din sanıp İslam ile dalga geçiyor.
Ben öyle yapıyorum. Geçen biri satranç oynayanlara sallamıştı :D

Geri