Aşırı mantıklı eğer SORUNSUZSABeyler Bende G4 sistemden çıkma gigabyte eagle oc rtx 3050 var iki fanlı takas olarak rx6600 saphire pulse mantıklımı 18 ay garantili diyor sıfır diyor sizce ?
Gayet iyi olur performans için bire bir rx6600 sapphire olur.Beyler Bende G4 sistemden çıkma gigabyte eagle oc rtx 3050 var iki fanlı takas olarak rx6600 saphire pulse mantıklımı 18 ay garantili diyor sıfır diyor sizce ?
Her parçanın garantisi ayrı ayrı bir şey olmaz.Sıfır diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde garantimi bozarmı benim hazır sistem aldım sonuçta bi sıkıntı çıkarmı garantide
Forumda 18k'ya RTX 3050'li sistem arayan arkadaş vardı inatla almam diyordu başka bir şey, RTX 3060 önerdim beni takmadı.Bu takası teklif eden biri ya fena şekilde Nvidia hastasıdır ya da elindeki kartı itelemeye çalışıyordur. İnşallah 2.'si değildir, çok mantıklı takas
İlk ben demiştim reddetmişti sonra tekrar kendi yazdı sıfır diyor zaten sorun çıkarmı kiBu takası teklif eden biri ya fena şekilde Nvidia hastasıdır ya da elindeki kartı itelemeye çalışıyordur. İnşallah 2.'si değildir, çok mantıklı takas
PC de bir şey olunca komple istiyorlarya ondan sordum sıkıntı çıkmasın sonra diyeHer parçanın garantisi ayrı ayrı bir şey olmaz.
Çıkmaz sıfırsa. Bi furmark testine sokun. mining yapılmış mı onu test edin. Garanti etiketi çıkmış mı ona bakın yeter.İlk ben demiştim reddetmişti sonra tekrar kendi yazdı sıfır diyor zaten sorun çıkarmı ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC de bir şey olunca komple istiyorlarya ondan sordum sıkıntı çıkmasın sonra diye
Hiç durma anında takasla.Beyler Bende G4 sistemden çıkma gigabyte eagle oc rtx 3050 var iki fanlı takas olarak rx6600 saphire pulse mantıklımı 18 ay garantili diyor sıfır diyor sizce ?
Garanti etiketi dediğiniz kutudakimiÇıkmaz sıfırsa. Bi furmark testine sokun. mining yapılmış mı onu test edin. Garanti etiketi çıkmış mı ona bakın yeter.