Neler Yeni

Rtx 3050 ile rx6600 takas mantığı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Garanti etiketi dediğiniz kutudakimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

G4 sistemimde psu da sıkıntı var benim itopya komple test için sistemi istedi bir şey olmaz demi ekran katını değiştirsem hazır sistem garanti se sıkıntı çıkmasın tek korkum o
Yok ekran kartı üzerinde olanlardan.
1649346073969.png

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
hocam orayı nası görücem kapak var bunda çıkarmammı lazım

G4 sistemimde psu da sıkıntı var benim itopya komple test için sistemi istedi bir şey olmaz demi ekran katını değiştirsem hazır sistem garanti se sıkıntı çıkmasın tek korkum o .......bu konuda yardımcı olacak varmı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

G4 sistemimde psu da sıkıntı var benim itopya komple test için sistemi istedi bir şey olmaz demi ekran katını değiştirsem hazır sistem garanti se sıkıntı çıkmasın tek korkum o .......bu konuda yardımcı olacak varmı
Bilgim yok.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Beyler Bende G4 sistemden çıkma gigabyte eagle oc rtx 3050 var iki fanlı takas olarak rx6600 saphire pulse mantıklımı 18 ay garantili diyor sıfır diyor sizce ?

Eğer sıkıntısı yok ise baya iyi bir takas olur sizin için. Fakat veren kişi bu durumun farkındadır biraz sorgulamak lazım bu durumu karta bir şey mi yapmışki daha alt bi kart ile takas ediyor ?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Beyler Bende G4 sistemden çıkma gigabyte eagle oc rtx 3050 var iki fanlı takas olarak rx6600 saphire pulse mantıklımı 18 ay garantili diyor sıfır diyor sizce ?
Garantisini seri no ile sorgulamadan, Fanları, arka plakayı kontrol etmeden, ve Furmark ile 30 dakika yük altında test etmeden takas etmeyiniz.

Can...

80+ Platinum
Garantisini seri no ile sorgulamadan, Fanları, arka plakayı kontrol etmeden, ve Furmark ile 30 dakika yük altında test etmeden takas etmeyiniz.
Sadece furmark yetmiyor hocam geçen o yüzden 200 tl kaybettim occt test yapmayı unutmayın. Hocam birde ürün tr cihazımı o da önemli

Back plate i sokmenize gerk yok zaten böyle gözüküyor hocam

Ekler

• images (3)~2.jpeg
    images (3)~2.jpeg
    24.9 KB · Hit: 21

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Kutusu açılmamış vatan faturalı

Eğer sıkıntısı yok ise baya iyi bir takas olur sizin için. Fakat veren kişi bu durumun farkındadır biraz sorgulamak lazım bu durumu karta bir şey mi yapmışki daha alt bi kart ile takas ediyor ?
Fiyat olarak aynı seviyede zaten adam dlss nvidia seviyordur tercih meselesi diyelim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
garanti dışı kalacak bir şey kesinle çok mantıklı olur sağlam enai bulmuşsunuz

Top Bottom