- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,058
Yok sabah konuya baya yorum yazdık, 20 stok vardı bitti.Hala stokta mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gaming.gen.trHangi site de satılır acaba
Yok sabah konuya baya yorum yazdık, 20 stok vardı bitti.Hala stokta mı?
gaming.gen.trHangi site de satılır acaba
Foruma özel dediğine bakma. Logitech indirimleri de foruma özeldi. 199 TL den klavyeyi bizim forumun daha çok aldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamamStok 25 falan olur gibi geliyor bana , sanki forumun reklamı olsun diye amaç. Son dakika üye olanlar da alabilir mi meçhul tabii ki, hangi sitede satilacaksa erkenden kayit olmak da avantajlı. Yarışta bol şans..
Bu ne 3080in soğutma bloğu böyleSiz karar verin.
Arkadaşımda 3060 tuf var neredeyse aynı kalınlıkta.Bu ne 3080in soğutma bloğu böyle
2 fan kadar değil ama soğutması iyi.Tek fan verimli oluyor mu sıkıntı çıkarır mı
Klavyeyi 1 tane aldığıma pişman oldumForuma özel dediğine bakma. Logitech indirimleride foruma özeldi. 199 TL den klavyeyi bizim forumun daha çok aldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam![]()
Görüntüye bakınca benim arkadaşta da 3080suprim x var aynı kalınlığıArkadaşımda 3060 tuf var neredeyse aynı kalınlıkta.
Olabilir ele almadan anlayamayız. Alabilirsem inceleme ve performans testlerini yaparım.Görüntüye bakınca benim arkadaşta da 3080suprim x var aynı kalınlığı
Alamazsan satayımOlabilir ele almadan anlayamayız. Alabilirsem inceleme ve performans testlerini yaparım.