🔥İndirim Rtx 3050 indirim.

1644503414307.png

dostlar ödeme yapmam gerekiyor yapamıyorum başa atıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir yardım eder misiniz ben satın alayim bari ödeme ekranında öderken gitti bir anda böyle kaldı şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1644503480781.png

sayfa linkine ilk tiklayanlar direk aldi sonradan gelenler bu ekranda kaldi belki 5 tane kart vardi

sayfa linkine ilk tiklayanlar direk aldi sonradan gelenler bu ekranda kaldi belki 5 tane kart vardi
Ödemeyi yaptım kod kısmındaydım stok yok dedi bu nasıl saçmalıktır

1644504137591.png

Evet Arkadaşlar baştan belirtiyim kart tek fanlı olup kasa içerisinde 1080p de 63 65 derece çalışan güzel karttır. Saat 17.00 da linkler verilecekmiş almak isteyen varsa buyursun takip etsin. Benim ihtiyacım olmadığı için almıyacağım umarım ihtiyaç sahibi bir kişi alır ve kullanır.
Bende 1650 var mesela bunu almama değer mi bir de eğer mantıklı derseniz 1650 yi satacağım sizce satılır mı yoksa elimde mi kalır?

Gaminggen e leş dedim diye adamlar beni banlamış ahsdhhashdahsdhasdhsa :kekw:

Ulan banlasan ne olacak? beni banlaman senin ve sitenin nasıl leş bir yer olduğu gerçeğini mi değiştiriyor? zihniyete bak adamlar kampanya yapıyor dakikalarca hem kendi sitesi hem de sponsor site çöküyor millet mağdur oluyor tüm bu yaşananlar için de ''leş'' dediğin zaman banlıyorlar :ddd

Geri