Hangisi daha iyi acaba
Max 9000Tam bütçe nedir?
Tabi ki de.rtx 3050 laptop 2060 dan düşük müdür ki ?
Hangisi daha iyi acaba
Gerçekten o derece az mı ısınıyor?Bende ilk attığın laptop var. Şu anlık 8 gb ram takviyesi yaptım. Soğutucusuz masaüstü 50, oyun en fazla 76 derece oldu (bf1 ultra ayar). Kendim low settings'e alışkın olduğumdan zaten ayarları yükselince garip hissediyorumvram ondan sıkıntı olmuyor. 1-2 sene sonra biriktirdiğim ile masaüstü alacağım. Şu anlık bir yere giderken veya evde iş dönüşü oyun oynayabilmek için aldım. Valorant 174fps, bf1 98fps, Fallout 76 72 fps vr deep rock galactic 78 fps. Bu değerler bu oyunlardaki gördüğüm en ve en düşük fps değerleri. Daha laptop çok yeni olduğu için (Asus'un tr sayfasında laptopun kendisi daha yok
) ileride yazılımsal olarak da gelişmeler, genel performans artışları olacaktır. Benim için sıkıntı olarak görebildiğim tek şey her şeyinin yeni olması kendi ile birlikte. İnternette çok az bilgi var. 2-3 aya normalleşir tabii ki.
O arkadaşı bende biliyorum. Baya çile çekti, normale döndü mü bilmiyorum ama sanırım şu an okey. Bir sorayım. Ama dert etmenize gerek yok asus supportu çok iyi. İlgilenen insanlar var. Benim bilgisayar en fazla 52 masaüstünde. Oyunlarda da çok değişiyor Fallout 76'da 83 gördüm en fazla şu anlıkGerçekten o derece az mı ısınıyor?
Soğutucusu olsa daha ne kadar düşük olur acaba..
https://www.technopat.net/sosyal/konu/tuf-fx506hc-hn011-95-derecede-calisiyor.1618397/page-2
Burada ise 95 derecelerden çok isindigindan bahsediyorlar.
Bende bu cihazı gözlüyorum ram ve 1tb SSD takviyesi ile alma planım var. Ama nerde tuf konusu görsem çok ısınıyor diyorlar. Ama Hepsiburada yorumlarında ısınma sorunu hiç yok.O arkadaşı bende biliyorum. Baya çile çekti, normale döndü mü bilmiyorum ama sanırım şu an okey. Bir sorayım. Ama dert etmenize gerek yok asus supportu çok iyi. İlgilenen insanlar var. Benim bilgisayar en fazla 52 masaüstünde. Oyunlarda da çok değişiyor Fallout 76'da 83 gördüm en fazla şu anlıkArkadaşın sorunu nadir olabilir. Technopat'ta baya bi tartıştık ve buna karar kıldık. Alan arkadaşlardan da tek çıkan sıkıntılı sorun buydu sanırım. Başka görmedim.
Evet. Bizzat denedim, ayrıntılı incelemesini yakın zamanda yazacağım.rtx 3050 laptop 2060 dan düşük müdür ki ?