Neler Yeni

Yardım RTX 3050 Ne zaman indirime girer

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
Merhabalar ekran kartımı sattım rtx3050 bekliyorum sizce bu kart ne zaman indirime girer yani bu fiyattan almak istemem hani kesin tarih değilde bu ay şu ay diyebilirsiniz elimde yedek kart var şuan lol oynatıyor yeterli şimdilik ve yavaş yavaşta para ekleyecegim bu arada rx6600 diyecek arkadaşlarım için işlemcim şuan o karttı kaldırmaz belki ilerde alırım ama oda bayağı sonra o yüzden rtx3050 ye karar kıldım herkese teşekkürler şimdiden

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,600
İsim
Oğuz Oğuz
Merhabalar ekran kartımı sattım rtx3050 bekliyorum sizce bu kart ne zaman indirime girer yani bu fiyattan almak istemem hani kesin tarih değilde bu ay şu ay diyebilirsiniz elimde yedek kart var şuan lol oynatıyor yeterli şimdilik ve yavaş yavaşta para ekleyecegim bu arada rx6600 diyecek arkadaşlarım için işlemcim şuan o karttı kaldırmaz belki ilerde alırım ama oda bayağı sonra o yüzden rtx3050 ye karar kıldım herkese teşekkürler şimdiden
Öğlen 6k idi.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Donanım Arşivi Instagram hesabını takip edip bildirimleri aç, Abdullah Hacıgül abimiz biz takipçileri için indirim ayarlıyor. Geçenlerde ASUS'un tek fanlı modeli 4 bin küsür TL'ye indi, üstelik yanında B450M anakart hediyeydi. Forumdan alanlar oldu.

Top Bottom