Bütün ülke en son bi hamitin golünde bir de RTX 3050 nin çıkışında tek yürek oldu bu sorunun cevabını arıyorbaşlıkta okuduğunuz gibi rtx 3050 ne zaman satışa çıkar ve stok sorunu sizce oluşur mu ?
Bugün bunu demişlerdi bana ama mailden de bilgimiz yok diyorlardı emin değilimbaşlıkta okuduğunuz gibi rtx 3050 ne zaman satışa çıkar ve stok sorunu sizce oluşur mu ?
Bugün bunu demişlerdi bana ama mailden de bilgimiz yok diyorlardı emin değilim
Bütün ülke en son bi hamitin golünde bir de RTX 3050 nin çıkışında tek yürek oldu bu sorunun cevab
27 Ocak diye duydum ucuzu duyunca dün sabahtan kalktım heyecanla dedim yarın çıkar herhalde bugünde çıkmamış ne yaptıkları belli değilBugün bunu demişlerdi bana ama mailden de bilgimiz yok diyorlardı emin değilim
Garantisiz 3050 için 6.5K aşırı fazla bir rakam.https://www.amazon.co.jp/NE63050019P1-190AB-G/dp/B09R3WX3SS ara ara girin bakın alcaksanız 6k 6.5k arası fiyat açıp kapıyorlar
Ben de dünden beri f5 yapıyordum olacağı yok gibi27 Ocak diye duydum ucuzu duyunca dün sabahtan kalktım heyecanla dedim yarın çıkar herhalde bugünde çıkmamış ne yaptıkları belli değil
Anlaşıp getiriyorlardırBu kartları Asus - Msı şirketleri kendi imkanları ile mi getiriyorlar yoksa Türkiye'de bir lojistik firması ile anlaşıp mı getiriyorlar ?
Çünkü HyperX ürünlerini Penta Lojistik getiriyor diye biliyorum eğer her firma böyle yapıyorsa tedarik eden firmayı bulmak gerekBen de dünden beri f5 yapıyordum olacağı yok gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlaşıp getiriyorlardır
Koskoca firmanın elbet vardır da ama kim bulmak sıkıntıÇünkü HyperX ürünlerini Penta Lojistik getiriyor diye biliyorum eğer her firma böyle yapıyorsa tedarik eden firmayı bulmak gerek