Rtx 3050 ne zaman satışa çıkar ?

İşte bulabilirsem o lojistik firmasını arayıp veya whatsapp hattı varsa bilgi alacağım

İşte bulabilirsem o lojistik firmasını arayıp veya whatsapp hattı varsa bilgi alacağım
Olursa direkt konu aç valla bulalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani gamegarajda vardı mesela inno3d 3050ler onlar ithal büyük ihtimalle

Ebrar bilgisayar Şubat sonuna doğru gelecek diyor ama inanmıyorum daha sonra "Bu bilgiyi nereden aldınız" diye sordum kendisi "Markalar tarafından bize bildirilen tarihtir" dedi
Muhtemelen böyle bi durum olabilir çünkü farkındaysanız inno3d herhangi bi sitede yok ama trye geldi asus msi gelmedi ülkeye büyük ihtimalle

İnan benim de aynı 9 aydır kartım yok can sıkmaya başladı mental çöküntü
Şu ekran kartını alabilirsem diğer parçaları 6.5 - 6.7 K fiyata sıfır topluyorum

Önemli parça ekran kartı şuan benim için

Şu ekran kartını alabilirsem diğer parçaları 6.5 - 6.7 K fiyata sıfır topluyorum

İşte bende parçalar var anla çaresizliği

ekran kartı ortalama kaç paraya çıkacakki rx 6500 xt 5800 tl bence rtx 3050 bi 6500 olur herhalde

ekran kartı ortalama kaç paraya çıkacakki rx 6500 xt 5800 TL bence rtx 3050 bi 6500 olur herhalde
6500 5200e kadar bulunuyor xfx markasının tahmnimce 7 olacak 3050 galax vs 6.5tan bulunur

Garantisiz 3050 için 6.5K aşırı fazla bir rakam.

Bide bu var satmaya çalışıyorlar iste nabiz yoklama :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,407
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri