Donanımarşivi12
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 286
Bence ellerinde stok var fakat fiyat yükselsin öyle satalım diyorlar (fırsatçılık)
Olursa direkt konu aç valla bulalımİşte bulabilirsem o lojistik firmasını arayıp veya whatsapp hattı varsa bilgi alacağım
Ebrar bilgisayar Şubat sonuna doğru gelecek diyor ama inanmıyorum daha sonra "Bu bilgiyi nereden aldınız" diye sordum kendisi "Markalar tarafından bize bildirilen tarihtir" dediOlursa direkt konu aç valla bulalım
Muhtemelen böyle bi durum olabilir çünkü farkındaysanız inno3d herhangi bi sitede yok ama trye geldi asus msi gelmedi ülkeye büyük ihtimalleEbrar bilgisayar Şubat sonuna doğru gelecek diyor ama inanmıyorum daha sonra "Bu bilgiyi nereden aldınız" diye sordum kendisi "Markalar tarafından bize bildirilen tarihtir" dedi
bencede 1660 super kartımı satıp almayı düşünüyordum ama muhtemelen fiyat aşırı artacak ve alamayacağımBence ellerinde stok var fakat fiyat yükselsin öyle satalım diyorlar (fırsatçılık)
Gece rüyamda görüyorum kartı o derece psikolojim bozulduMuhtemelen böyle bi durum olabilir çünkü farkındaysanız inno3d herhangi bi sitede yok ama trye geldi asus msi gelmedi ülkeye büyük ihtimalle
İnan benim de aynı 9 aydır kartım yok can sıkmaya başladı mental çöküntüGece rüyamda görüyorum kartı o derece psikolojim bozuldu
Şu ekran kartını alabilirsem diğer parçaları 6.5 - 6.7 K fiyata sıfır topluyorumİnan benim de aynı 9 aydır kartım yok can sıkmaya başladı mental çöküntü
İşte bende parçalar var anla çaresizliğiŞu ekran kartını alabilirsem diğer parçaları 6.5 - 6.7 K fiyata sıfır topluyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önemli parça ekran kartı şuan benim için
ekran kartı ortalama kaç paraya çıkacakki rx 6500 xt 5800 tl bence rtx 3050 bi 6500 olur herhaldeŞu ekran kartını alabilirsem diğer parçaları 6.5 - 6.7 K fiyata sıfır topluyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önemli parça ekran kartı şuan benim için
6500 5200e kadar bulunuyor xfx markasının tahmnimce 7 olacak 3050 galax vs 6.5tan bulunurekran kartı ortalama kaç paraya çıkacakki rx 6500 xt 5800 TL bence rtx 3050 bi 6500 olur herhalde
Garantisiz 3050 için 6.5K aşırı fazla bir rakam.