Neden 80w ceksinkiBaşlıkta da gördüğünüz üzere Ekran kartımın TGP değeri 80W fakat mesela Warzoneda Max 75W çekiyor ama normal hali 80W olmalı. Ne yapmam gerek ?
%100 yükte 17W mı çekiyor?benim işlemci de 65w ama 17w çekiyor 100% yükte sorun olmaz
bana da komik geldi ama öyle yazıyor her yerde%100 yükte 17W mı çekiyor?
Normal değil. MHz ve çekirdeklerin %'lik kullanımı ne alemde?bana da komik geldi ama öyle yazıyor her yerde
Bu arada seninki normal dostum, hep en tepe limite ulaşmaz.Başlıkta da gördüğünüz üzere Ekran kartımın TGP değeri 80W fakat mesela Warzoneda Max 75W çekiyor ama normal hali 80W olmalı. Ne yapmam gerek ?
Normal değil. MHz ve çekirdeklerin %'lik kullanımı ne alemde?
Bu arada seninki normal dostum, hep en tepe limite ulaşmaz.
Biraz meşgulüm, bir iki saate bakmayı deneyeceğim.ClockTuner ile silikon testi yaparken öyle yazıyordu işte ben de şaşırdım. Bahsi açılmışken benim konuya da yardımcı olabilir misin?CTR 2.1 RC5 Diagnostic 1.5 saattir devam ediyor
Agalar CTR 2.1 indirdim başlattım Diagnostic'i 1.5 saattir devam ediyor @RevDeisDou hocam yarım saat civarı demiş ama bu baya uzun sürdü. İşlemci Ryzen 3 3100, değerler ise şu şekilde şu an: 100% yükte 4.1 GHz ile 16w kullanması ve 48 derece olması normal midir? 1634564123 Hala devam ediyor...forum.donanimarsivi.com
TDP 80 yazıyor diye illa 80W çekecek diye bir şey yok kullanıma göre çeker veya çekmez.
Normal değil. MHz ve çekirdeklerin %'lik kullanımı ne alemde?
Bu arada seninki normal dostum, hep en tepe limite ulaşmaz.
Tamamdır agaBiraz meşgulüm, bir iki saate bakmayı deneyeceğim.
5500xtem var overclocklu 115w çekiyor tdpsi 130Başlıkta da gördüğünüz üzere Ekran kartımın TGP değeri 80W fakat mesela Warzoneda Max 75W çekiyor ama normal hali 80W olmalı. Ne yapmam gerek ?