RTX 3060 12 gb coil whine sorunu, kullananlar yardım

serdar45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
87
Merhabalar, Rtx 3060 12gb eagle kartım var, alalı 3 ay olmuştur bir sıkıntım yoktu, güncelleme yaptım 2 gün önce geforce experience üstünden, bununla alakası var mı bilmiyorum ama coil whine sıkıntısı var ve cidden çok fazla, kart biraz yüke binsin susmuyor. Güncelleme ile olabilir mi kullananlar yaşadı mı ?

Garantiye gönderin eğer şiddeti dediğiniz gibi aşırı fazlaysa iade veya değişim yaparlar.

Merhabalar, Rtx 3060 12gb eagle kartım var, alalı 3 ay olmuştur bir sıkıntım yoktu, güncelleme yaptım 2 gün önce geforce experience üstünden, bununla alakası var mı bilmiyorum ama coil whine sıkıntısı var ve cidden çok fazla, kart biraz yüke binsin susmuyor. Güncelleme ile olabilir mi kullananlar yaşadı mı ?
şu eagledan uzak durun abi

Bendede aynı problem var diye düşünüyorum.İnno 3d ichill modeli var ilk başlarda yoktu daha sonra güncelleme yaptıktan sonra ses gelmeye başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,094
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri