Hocam o zaman 3060 ti hazır sistem bulup istediğin parçaları ekle?Hocam demek istediğim bu sistemi ben özelleştirdim ram ssd ve extra hdd ekledim fiyat ondan böyle dolandırılma falan yok bence hem alacagım monitör 1080 p 144hz asus
Hocam o zaman 3060 ti hazır sistem bulup istediğin parçaları ekle?Hocam demek istediğim bu sistemi ben özelleştirdim ram ssd ve extra hdd ekledim fiyat ondan böyle dolandırılma falan yok bence hem alacagım monitör 1080 p 144hz asus
Bakıyorum şimdi hocamHocam o zaman 3060 ti hazır sistem bulup istediğin parçaları ekle?
Bakıyorum şimdi hocam
Güzel olmuş da ram ile anakart can sıkıyorİstediğiniz her şeyi koyabilirsiniz hocamSinerji Zirael Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Gaming OC D6X 8GB RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Zirael Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Gaming OC D6X 8GB RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Anakartı yükseltmek istediğimde bir üst anakart +2k para var mıdır kolay yolu?İstediğiniz her şeyi koyabilirsiniz hocamSinerji Zirael Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Gaming OC D6X 8GB RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Zirael Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Gigabyte GeForce Gaming OC D6X 8GB RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hocam çok pardon görüntüde yanlişlık var sepette 3700 tllik monitör de var yazan fiuat sepet fiyatı pc 24 bin fln olması lazımCidden 28k'ya sistem alacaksan ve onu şimdi alacaksan(bak yarın değil, şimdi.) 3080'li bir şey toplamaya çalışırım. ama 2k monitör ŞART.
24'e hala çok pahalı. şuradaki açtığım öneriye bak lütfen. buradan ekran kartını 3070 yaparak alabilirsin.Hocam çok pardon görüntüde yanlişlık var sepette 3700 tllik monitör de var yazan fiuat sepet fiyatı pc 24 bin fln olması lazım
RAM sınırı var diye ekran kartını mı düşük alacaksın? Bu sistemlerde bazı öncelikler vardır işlemci ve ekran kartını RAM hızı, fazladan RGB, markalı bileşen gibi boş şeyler için kısmak pek mantıklı gelmiyor.Hocam arkadaşın attığı sistemde anakartlar 3200mhz 3 k verip artiriyorsun
Hocam ilgin için çok saol ama hazır sistem alsam daha iyi olacak böyle uğraştırıyor24'e hala çok pahalı. şuradaki açtığım öneriye bak lütfen. buradan ekran kartını 3070 yaparak alabilirsin.
Öneri - 15.06.2022 Tarihinde önerdiğim toplama sistemler. (Orta bütçe)
Evet, okulların resmi olarak kapanmasına sadece 2 gün kaldı. Bilirsiniz neredeyse herkesin ailesi "Karneni al sonra sana bilgisayar alacağım" gibi şeyler söylemiştir. Bu yüzden hem bunu duyanlar varsa, hem de şu aralar PC almak isteyenler varsa onlara bir rehber niteliğinde yapayım dedim. Hem de...forum.donanimarsivi.com
Alıyorum o zaman onu mantıklı geldiRAM sınırı var diye ekran kartını mı düşük alacaksın? Bu sistemlerde bazı öncelikler vardır işlemci ve ekran kartını RAM hızı, fazladan RGB, markalı bileşen gibi boş şeyler için kısmak pek mantıklı gelmiyor.
O sistemde sadece SSD kötü o da 600TL ye 870 Evo yapılıp düzeltilebilir.
Daha iyisi var mı bilmiyorum piyasaya bakmadım, hızlıca bir göz gezdirip geleyim.Alıyorum o zaman onu mantıklı geldi
Çok teşekkürler hocam oyun oynarken sizi hatırlayacağımDaha iyisi var mı bilmiyorum piyasaya bakmadım, hızlıca bir göz gezdirip geleyim.
Edit: Kabaca baktım yok gibi.