RTX 3060 12gb ile mining getirisi ortalama ne olur ?

RTX 3060 12gb sistem almayı düşünüyorum ama bu sorular kafama takıldı. RTX 3060 12gb ile mining getirisi ortalama ne olur ? Tek kart ile mining karlı olur mu ? Mining yaparken azda olsa bilgisayarı kullanabilir miyim ? Ekran Kartının ömrünü kısaltır mı ?
1100 TL kar bırakır -100 +100 şuanki verilerle. Biraz önceki zamana göre kazımdan gelen miktarda azalmalar söz konusu.

Merakımdan soruyorum bu verilere nereden ulaşıyorsunuz
Bizzat yapıyorum 3070 3060ti 5500xt ile uğraşan insan biliyor az çok veriyi..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merakımdan soruyorum bu verilere nereden ulaşıyorsunuz
Bundan 1 ay önce 25 kazım ile 180 rahat alırken şimdi günlük 150 üstünü göremiyoruz. Değişen bir oran var her zaman aynı beklenti yok. Ama zaten değişen grafikte söz konusu malum piyasa değeride.

Bizzat yapıyorum 3070 3060ti 5500xt ile uğraşan insan biliyor az çok veriyi..

Bundan 1 ay önce 25 kazım ile 180 rahat alırken şimdi günlük 150 üstünü göremiyoruz. Değişen bir oran var her zaman aynı beklenti yok. Ama zaten değişen grafikte söz konusu malum piyasa değeride.
Hangi programdan kazım sağlıyorsunuz ve eth mi kazmalıyım yada başka altcoinler daha çok mu kazandırır

Hangi programdan kazım sağlıyorsunuz ve eth mi kazmalıyım yada başka altcoinler daha çok mu kazandırır
Ben farklı yol izliyorum benim iş karışık tek bir düzey değil. Uzun hikaye içerir.

Ama şuan için eth kazın rvn 2 TL üzeri olursa ora geçersiniz.

Ne zamandır kazıyorsunuz? Getirisi ne oldu?
Valla 2 gündür kaziyorum ama öyle 7/24 hard kazicam diye değil gece yatarken kapatıyorum sabah uyanır uyanmaz açıp sonra 1-2 oyun oynarken tekrar kapatma tarzı filan takılıyorum

Valla 2 gündür kaziyorum ama öyle 7/24 hard kazicam diye değil gece yatarken kapatıyorum sabah uyanır uyanmaz açıp sonra 1-2 oyun oynarken tekrar kapatma tarzı filan takılıyorum
Bende öyle yapmayı düşünüyorum bir hafta sonra deneyimlerinizi benimle paylaşabilir misiniz?

Ben rtx3060 ile günde 30 35TL civarı kazanıyorum bende mi bir sıkıntı var acaba

Kendim kaziyorum şuan +1100 memory clokc 70 power limit daha ince ayar yapılabilir 118w ve 47.13 sabit kaziyor 1250 memory verirsen 48 görüyor deneyebilirsin araştırıp (sorumluluk kabul etmiyorum)
ve mining kilidini açmış olması gerekiyor

Ben rtx3060 ile günde 30 35TL civarı kazanıyorum bende mi bir sıkıntı var acaba
Hangi siteleri kullanarak ve kaç kazım ile dostum (benim hesaplarına göre benimde günlük kazancım 33 e geliyor 7/24 açık bırakınca,)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,202
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri