Neler Yeni

rtx 3060 83 derece 3000rpm çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ferhat Targan
Evet başlıktanda görmüş olduğuuz gibi gigabite gaming oc ekran kartım 3 fanlı ve 3000 rpm de rdr2 de 80 85 derece arası çalışıyor internettte test vidyolarından baktıgım kadarı ile max 65 derece ve 1500rp calısması gerekirken neden bu kadar sesli ve sıcak calıstıgını anlayamadım bence termal macun zamanı geldi gibi forumunda yorumlarını almak istedim acıkcası bu kartı gecen hafta 2. el aldım 2 yıllık bir kart ve 3 fanlı diye ısınmaz diyerek aldım neden boyle bir sonuc verdi termal macunu degişmem lazım mı degiştireyim mi ve nasıl degistirebilirim

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
:D Almadan önce test ettirmezsen öyle olur. Mining çıkması karttır. Garantisi varsa gönder macun ve pad yenilet. Yoksa yine de gönder parasıyla yenilet.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,350
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
3 fanlı olmasıyla alakası yok sıcaklığın, 2 fanlı olup 3 fanlıdan daha az ısınanlar gördüm. Muhtemelen bakımları hiç yapılmamıştır onun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ferhat Targan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 fanlı olmasıyla alakası yok sıcaklığın, 2 fanlı olup 3 fanlıdan daha az ısınanlar gördüm. Muhtemelen bakımları hiç yapılmamıştır onun.
hocam internette testlerde 60 65 derecelerde geziyor ne yapmamı önerirsiniz bakımı nasıl yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D Almadan önce test ettirmezsen öyle olur. Mining çıkması karttır. Garantisi varsa gönder macun ve pad yenilet. Yoksa yine de gönder parasıyla yenilet.
kendim yenilemek mantıklımı test yaptm furmarkta aldıgı puan ortalama bir 3060 puanı ama sıcaklık bana fazla geldi termal macunu nasıl degistirebilirim garantiye gondermeden

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,350
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hocam internette testlerde 60 65 derecelerde geziyor ne yapmamı önerirsiniz bakımı nasıl yapmalıyım
3 yıllık garantisi var diye biliyorum Gigabyte kartların. Faturası duruyorsa en temizi servis.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,668
İsim
Hacı
Termal macun değişimi şart garantisi yoksa değiş,
MX-6 tavsiye ediyorum macun olarak.
Garantisi varsa garantiye yolla değişsinler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ferhat Targan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 yıllık garantisi var diye biliyorum Gigabyte kartların. Faturası duruyorsa en temizi servis.
faturası suan elimde degil ama aldıgım adam sana fatura almaya calısıcam dedi itopyadan alınmısondan dolayı fatura isterler dedi servisi nerededir parası önemli degil zatan garanti sureci nasıl oluyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,350
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
faturası suan elimde degil ama aldıgım adam sana fatura almaya calısıcam dedi itopyadan alınmısondan dolayı fatura isterler dedi servisi nerededir parası önemli degil zatan garanti sureci nasıl oluyor
İçi falan açılmadıysa garanti kapsamında ücretsiz yaparlar.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kendim yenilemek mantıklımı test yaptm furmarkta aldıgı puan ortalama bir 3060 puanı ama sıcaklık bana fazla geldi termal macunu nasıl degistirebilirim garantiye gondermeden
Fatura olmadan da garantisi olabiliyor sistem kayıtlıysa. Garanti belgesi varsa üzerinde yazan garanti servisini arayıp kartın üzerinde yazan seri numarasıyla bir garantisini sorgulat. Eğer garantisi görünüyorsa fatura olmadan da bakımlarını ücretsiz yaptırabilirsin.

Kendin macun ve termal pad alıp kendin yenileyebilirsin tabii ki ama daha önce hiç yapmadıysan ve bu işlerden anlamıyorsan karta zarar verebilirsin. O yüzden garantisi devam etmiyorsa bile teknik servisini ara ve ücret dahilinde bakımını yaptır.

İlla ki kendim yapacağım diyorsan da alacağın termal pedlerin kalınlığına dikkat et kolay gelsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ferhat Targan
İçi falan açılmadıysa garanti kapsamında ücretsiz yaparlar.
içinin acılmadıgını sanmıyorum acılmıs olabilir ve garantinin teslim edecegi sureyi beklemekde istemiyorum acıkcası termal macun ve ped degişimini yapsam problem cozulur mu
Fatura olmadan da garantisi olabiliyor sistem kayıtlıysa. Garanti belgesi varsa üzerinde yazan garanti servisini arayıp kartın üzerinde yazan seri numarasıyla bir garantisini sorgulat. Eğer garantisi görünüyorsa fatura olmadan da bakımlarını ücretsiz yaptırabilirsin.

Kendin macun ve termal pad alıp kendin yenileyebilirsin tabii ki ama daha önce hiç yapmadıysan ve bu işlerden anlamıyorsan karta zarar verebilirsin. O yüzden garantisi devam etmiyorsa bile teknik servisini ara ve ücret dahilinde bakımını yaptır.

İlla ki kendim yapacağım diyorsan da alacağın termal pedlerin kalınlığına dikkat et kolay gelsin.
daha önce yapmadım ama mantıgını biliyorum az çok bi garantisini sorgulatayım yardımcı olmazlarsa iş başa düştü demektir pekı pedlerin kalınlıgını nasıl ogrenebilirim ve nerden temin edebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,725
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom