Neler Yeni

rtx 3060 8gb aldım iade etmeli miyim?

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cevdet AKGÖK
Daha öncesinde bi kaç kez ekran kartı almıştım galax olsun sapphire olsun sürekli bi sorun yaşadım görüntüde.Ya pikselleşme ya renklerde bi problem.O yüzden artık asus msi alayım dedim ama onlarda diğerlerine nazaran biraz daha pahalı ve bazı özellikleri daha düşük oluyor haliyle.Ekran kartı geldi ama jelatini vs bi şeyini açmadım açmadan bana yapacağınız bi öneri var mı 10k tl ye kadar.İkinci el bulunduğum şehirde pek bulunmuyor bulunsada sıfıra yakın fiyata satıyolar.AMD de tercih etmek istemiyorum çok sorun yaşadım senelerce var mı bi öneriniz ne yapabilirim sizce.

Can...

80+ Platinum
Daha öncesinde bi kaç kez ekran kartı almıştım galax olsun sapphire olsun sürekli bi sorun yaşadım görüntüde.Ya pikselleşme ya renklerde bi problem.O yüzden artık asus msi alayım dedim ama onlarda diğerlerine nazaran biraz daha pahalı ve bazı özellikleri daha düşük oluyor haliyle.Ekran kartı geldi ama jelatini vs bi şeyini açmadım açmadan bana yapacağınız bi öneri var mı 10k TL ye kadar.İkinci el bulunduğum şehirde pek bulunmuyor bulunsada sıfıra yakın fiyata satıyolar.AMD de tercih etmek istemiyorum çok sorun yaşadım senelerce var mı bi öneriniz ne yapabilirim sizce.
İade 3050 devri açılmadan kapandı alınmaz

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Semi kaan Çakır
Daha öncesinde bi kaç kez ekran kartı almıştım galax olsun sapphire olsun sürekli bi sorun yaşadım görüntüde.Ya pikselleşme ya renklerde bi problem.O yüzden artık asus msi alayım dedim ama onlarda diğerlerine nazaran biraz daha pahalı ve bazı özellikleri daha düşük oluyor haliyle.Ekran kartı geldi ama jelatini vs bi şeyini açmadım açmadan bana yapacağınız bi öneri var mı 10k TL ye kadar.İkinci el bulunduğum şehirde pek bulunmuyor bulunsada sıfıra yakın fiyata satıyolar.AMD de tercih etmek istemiyorum çok sorun yaşadım senelerce var mı bi öneriniz ne yapabilirim sizce.
10k ya 4060 alırsın. İade etmen tavsiyem

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
4060

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Semi kaan Çakır
varsa bi link atar mısınız ben bulamıyorum yani adam gibi bi marka+
Galax , palit , inno3d alabilirsiniz . Çeşit çeşit marka ve modelde deneyimim var ve inanın görüntü farkı olmuyor tamamen monitörün renk ayarı ile ilgili .

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cevdet AKGÖK
Galax , palit , inno3d alabilirsiniz . Çeşit çeşit marka ve modelde deneyimim var ve inanın görüntü farkı olmuyor tamamen monitörün renk ayarı ile ilgili .
ben galax denedim görüntü farkı gerçekten barizdi.Belki de benim şansımadır bilemiyorum.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Efe
gainward markasına neden önyargıyla yaklaşılır bilmiyorum da, kişisel görüşlere saygımız var tabii. şu https://www.pazarama.com/palit-rtx4...p-4710562244021?magaza=garajonline&utm_source ekran kartı sepette 10661 TL ye düşüyor. Nays ile alırsan 250 TL cashback gelir zannediyorum bu kartın sana maliyeti 10411 olacaktır sıfır 4060 a göre iyi fiyat. Palit dual serisini de ben çok beğeniyorum sizin de memnun kalacağınızı tahmin ediyorum YTD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,724
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa