Neler Yeni

rtx 3060 8gb aldım iade etmeli miyim?

Cüneytt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Cüneyt Kurtululuş
Daha öncesinde bi kaç kez ekran kartı almıştım galax olsun sapphire olsun sürekli bi sorun yaşadım görüntüde.Ya pikselleşme ya renklerde bi problem.O yüzden artık asus msi alayım dedim ama onlarda diğerlerine nazaran biraz daha pahalı ve bazı özellikleri daha düşük oluyor haliyle.Ekran kartı geldi ama jelatini vs bi şeyini açmadım açmadan bana yapacağınız bi öneri var mı 10k TL ye kadar.İkinci el bulunduğum şehirde pek bulunmuyor bulunsada sıfıra yakın fiyata satıyolar.AMD de tercih etmek istemiyorum çok sorun yaşadım senelerce var mı bi öneriniz ne yapabilirim sizce.
Kaç paraya aldın

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan
geçen gunlerde 10400 e geldi o şuan 12k pahalı buna bence palit alırım heralde iade ettiğimde
Mesaj otomatik birleştirildi:

buna çıkmam muhtemelen

dediğiniz doğru bencede ama amd olmasındansa 4060 gene iyidir bana

4060 alıcam heralde ppalit katılyıorum
msi ile palit i bir tutamazsın.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Murat Cemal
msi ile palit i bir tutamazsın.
msı'ın mech serisi palitten kötüdür, soğutma bloğu daha az karmaşık olsun maliyet düşsün diye bakır borular dikey gelir ve heatsink yoktur altında sadece 2 bakır boru geçer çipin üstünden, bide üstüne beslemeleride eksiktir kartı stok halde çekeceği max güçten fazlasını veremez, yani overclock da yapamazsın ısınmaya bir çare bulsan. marka fanboyluğu yapmayın kaliteli malı en ucuza bulmaya çalışın

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
İade et nvdia seneye rekabet artsın diye fiyatını düşürecek. Parayı dolar yap aynı kartı seneye 30 40 dolar daha ucuza alırsın. Hatta bu rakam 60 70'i bile bulabilir ülkemizde.
Hocam bu ülkede hic bişey inmez zaten suan amd ile Nvidia arasındaki fiyat farkı çok azalmış bu risk alinabilcek bir risk degil

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Murat Cemal
Hocam bu ülkede hic bişey inmez zaten suan amd ile Nvidia arasındaki fiyat farkı çok azalmış bu risk alinabilcek bir risk degil
hocam yalan olmasın daha geçen okudum 8gb modelini rekabetciliği arttırmak için ucuzlatıcaklarmış ondan bahsediyorum. ha en olmadı atarsın parayı dolara zaten dolarla geliyo ona göre bir fiyatı oluyo, dikkatinizi çekerim geçen sene 542 dolar olan 3060 şu an 300 dolar civarlarında rahat 250 dolar seviyelerine inecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
hocam yalan olmasın daha geçen okudum 8gb modelini rekabetciliği arttırmak için ucuzlatıcaklarmış ondan bahsediyorum. ha en olmadı atarsın parayı dolara zaten dolarla geliyo ona göre bir fiyatı oluyo, dikkatinizi çekerim geçen sene 542 dolar olan 3060 şu an 300 dolar civarlarında rahat 250 dolar seviyelerine inecektir.
Hocam sadece ekran kartı için bilmiyorum ama geçen sene fındık zamanı 3060 li hazır sistemler 14-15 k ydi suan 17 k dan başlıyor

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Göksel

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Murat Cemal
Hocam sadece ekran kartı için bilmiyorum ama geçen sene fındık zamanı 3060 li hazır sistemler 14-15 k ydi suan 17 k dan başlıyor
hocam dolar bazında bakarsanız şu an ucuz sayılır

1 sene boyunca beklemiş olsaydın ve paranda sadece dolarda bekleseydi 200 dolar ucuza almış olacaktın hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
hocam dolar bazında bakarsanız şu an ucuz sayılır

1 sene boyunca beklemiş olsaydın ve paranda sadece dolarda bekleseydi 200 dolar ucuza almış olacaktın hocam
dolara yatırcaksa sıkıntı olmaz hocam ama ekran kartlarının fiyatı düşmez bencede mantıklı ama seneye kadar kim kala kim öle ben olsam alır geçerdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,515
Üyeler
163,669
Son üye
Shlimazl1