Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RTX 3060 AERO 12GB 9.999₺

NOSCOPE1

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Selim EREN
Instagram
selim.eren00

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
vatan kısa süreli indirim yaptı 9kya düştü baya kişi aldı hatta,illa bu fiyata kart alacaksan rx7600 al
Ben de mağazadan teslim seçip ödemesini yaptım. Mağazadan alabilirsiniz diye bildirim çıktı. Bugün gittim onaylanmamış görünüyor dedi. Müşteri hizmetlerini aradık, tüm siparişleri pazartesi tekrar incelenip ona göre onaylanacak dedi, kartı vermediler.

Ben de mağazadan teslim seçip ödemesini yaptım. Mağazadan alabilirsiniz diye bildirim çıktı. Bugün gittim onaylanmamış görünüyor dedi. Müşteri hizmetlerini aradık, tüm siparişleri pazartesi tekrar incelenip ona göre onaylanacak dedi, kartı vermediler.
stok bitmesiyle alakası varmı hocam?keşke direk eve sipariş etseydiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert
Dün vatandan 8900 e havale ile aldım ama iptal edecem sanırım, izmir içi almak isteyen varsa aldığım fiyattan ona verebilirim en azından biri faydalansın.

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rauf Emir
TRGaming pek güven vermiyor.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
stok bitmesiyle alakası varmı hocam?keşke direk eve sipariş etseydiniz
stok daha uzun süre vardı ben aldıktan sonra. Kartla ödemesini de yaptım. Sadece kargo beklemeyim diye mağazadan teslim seçtim. Gelip alabilirsiniz diye siparişlerim kısmında görünüyordu. Saat 11 olduğu için mağaza kapalıydı. Bugün baktım siparişlerimde onay bekliyor olarak görünmeye başlamış. Bu yüzden de veremediler mağazadan.

Top Bottom