𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Bi tık için rahatladı umarım problemi yoktur taktım çalışmasında galan sıkıntı yok ama 0 falan değilse diye tereddüt ettim
Bi tık için rahatladı umarım problemi yoktur taktım çalışmasında galan sıkıntı yok ama 0 falan değilse diye tereddüt ettim
kardeısm her kartta jelatın olmazŞimdi jelatine baktım izlediğim videoda jelatin de göremedim galiba normal hali jelatinsiz.
kardeısm her kartta jelatın olmaz
beni etiketleme sebein ne onu anlamadım ?Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunda da düz gibi iyice paranoyak oldum şimdi hepsiburada kendi satıcı 0 olmama ihtimali var mı bununMesaj otomatik birleştirildi:
Jelatini var ya bnda ondan sanırımbeni etiketleme sebein ne onu anlamadım ?
kardesım o zaman problem var birte sttaik posetle jelatinin ne oldugunu bilmeyen insanlar kanıt dıye vıdeo atıyor
Hala anlam veremedim 0 olmama ihtimali var mı satıcı hepsiburadanın kendisiRtx 3060 aldım hepsiburada satıcısı kutuda jelatin yoktu ve bi tık eğimli bu bir problemmi ona göre iade edeceğim yardımcı olabilirmisiniz ekte de görebilirsiniz düz bir zemine koyunca orda kısmı havada kalıyor
satıcı ıle ırtıbata gec onun adı jelatın degıl statik poset . durumu anlat statik posetle gelmedıgını belırt urunu ıade etmek ıstedıgını soyle yada sıfır urun ıle degıısm taleb et
arkadasım sıfır urun de olabılır ama statık posetının olmaması sahşi olarak istemeyecegım bir urun .Hala anlam veremedim 0 olmama ihtimali var mı satıcı hepsiburadanın kendisi
Adamin bahsettigi olay statik poset degil.kartin uzerinde yapiskan halde bulunan jelatindan bahsediyorsatıcı ıle ırtıbata gec onun adı jelatın degıl statik poset . durumu anlat statik posetle gelmedıgını belırt urunu ıade etmek ıstedıgını soyle yada sıfır urun ıle degıısm taleb et
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadasım sıfır urun de olabılır ama statık posetının olmaması sahşi olarak istemeyecegım bir urun .
kardesım sttaık posette bahsedıyorAdamin bahsettigi olay statik poset degil.kartin uzerinde yapiskan halde bulunan jelatindan bahsediyor