Rtx 3060 beni kaç yıl götürür?

Mirza3421

80+
Reaksiyon skoru
27
Ekran kartım rtx 3060 işlemcim is i7 11700. Tahminen kaç yıl beni götürür?

Ne istediğinize göre değişir. ama zaten kartın grafik performansı belli. Oyunlar ne kadar güçlense bile, kartın performansı aynı kalacağından her zaman GÜZEL bir görüntüyle 5-6 sene rahat kullanırsınız. tabi bakımlarınıda yapmak lazım sürekli.

Ne istediğinize göre değişir. ama zaten kartın grafik performansı belli. Oyunlar ne kadar güçlense bile, kartın performansı aynı kalacağından her zaman GÜZEL bir görüntüyle 5-6 sene rahat kullanırsınız. tabi bakımlarınıda yapmak lazım sürekli.
Teşekkürler. Oynayacağım oyunlar çoğunlukla rekabetçi oyunlar ( valo cs lol gibi)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler

bakım olarak ne yapmalı ki ? Mesela bunun için bir forum yazısı var mı veya ekran kartının garantisi bitmeden servise bu bakımı yaptırmak mümkün mü?

Teşekkürler,

bakım olarak ne yapmalı ki ? Mesela bunun için bir forum yazısı var mı veya ekran kartının garantisi bitmeden servise bu bakımı yaptırmak mümkün mü?

Teşekkürler,
Termal Macununu ve padlerini yenilersiniz o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,334
Üyeler
195,599
Son üye
Berkayx06
Geri