Rtx 3060 ekran kartı almayı düşünüyorumda

sıfır o ekran kartlarını almak mantıklı değil bendede rtx 3060 var asla verilmez sıfır o para. 4060 ta aynı şekilde verilmez.

Geçen hafta kfg tam 2kya ryzen 5 5600 sattım sıkıntısızdı am5e geçtiğimiz için verdim benimki gibi ilan düşürmeye çalış hocam
keşke daha erken denk gelseydik hocam...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfır o ekran kartlarını almak mantıklı değil bendede rtx 3060 var asla verilmez sıfır o para. 4060 ta aynı şekilde verilmez.
taksit yapmıyor ki ikinci elden aldıgımız zaman...

R5 3600 ile 4060 kullanıyorum 2K ultra ayarlarda RDR2 GTAV sıfır darboğaz. 3000 liralık işlemci yetmiyor diye 4060 parası 3060a verilmez hocam.

keşke daha erken denk gelseydik hocam...

taksit yapmıyor ki ikinci elden aldıgımız zaman...
seste konuşacak arkadaş varmı acaba bana yardımcı olsa tam olarak anlayan buradan çok konuşamıcaz gibi instam: wtrox_ detaylı ve hızlı cevap almak istiyorum yardımcı olacak bir kişi dahi olsa yeterli olur instadan yazabilir mi?

rei
hocam ne yazıkki 3500 işlemci bırakın 4060ı 3060 bile besleyemez önce işlemciyi ryzen 5600e çekmenizi öneririm
reis 3500x orda bi düzeltme yapayım.

Son düzenleme:
ekran kartımda sorun var zaten ilk o yüzden ekran kartımı değiştiriyorum

ikinci elde çok zorlanıyorum ve param güvende mevzusuna hiç güvenemiyorum.

sıfır almak aptallık mı?
Darboğazı çok abartiyorlar genel olarak. Ekran kartı olarak 4060 taksanız bile o bilgisayar çalışacak. Sadece tam performans vermeyebilir. İşlemci alana kadar sorun olmaz. Facebook gruplarında 10k civarına kapalı kutu 4060 bulabilirsiniz hazır sistem çıkması vb. Nerede yaşıyorsunuz?

Darboğazı çok abartiyorlar genel olarak. Ekran kartı olarak 4060 taksanız bile o bilgisayar çalışacak. Sadece tam performans vermeyebilir. İşlemci alana kadar sorun olmaz. Facebook gruplarında 10k civarına kapalı kutu 4060 bulabilirsiniz hazır sistem çıkması vb. Nerede yaşıyorsunuz?
giresunda yaşıyorum ve yapay zekayada soru sordum ve yapay zeka böyle bir cevap verdi
1743790304301.png
1743790310811.png
1743790316548.png

bu arada facebook hesaplarım 7-8 defa kapatıldı o yüzden facebook açamıyorum.

seste konuşacak arkadaş varmı acaba bana yardımcı olsa tam olarak anlayan buradan çok konuşamıcaz gibi instam: wtrox_ detaylı ve hızlı cevap almak istiyorum yardımcı olacak bir kişi dahi olsa yeterli olur instadan yazabilir mi?

rei

reis 3500x orda bi düzeltme yapayım.
kral 3500 le x arasında 2 fps bile fark yoktur girip bakabilirsin x e takılma o kadar 100 200 mhz hızlandırılmış versiyonları xsizlerin biostan x yapabiliyorsun zaten işlemcini 👍

bu tarz kartları 0 almak çok mantıksız 2. elde 7-8k ya bulabilirsin.
ne yapmamı öneririsin?

yüzünün fotoğrafı olan kendi facebook hesabını aç ban yemezsin GPU WORLD TÜRKİYE grubundan bak.
facebook kullanmıyorum kullanmıcamda eski hesabımda nerde bilmiyorum.

giresunda yaşıyorum ve yapay zekayada soru sordum ve yapay zeka böyle bir cevap verdi Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

bu arada facebook hesaplarım 7-8 defa kapatıldı o yüzden facebook açamıyorum.
yapay zekadan böyle bir cevap aldım ne diyorsunuz beyler.

sıfırda taksitle almayı düşünüyordum...

parayı nakit toplamadım daha sadece taksitle alırım diye düşünmüştüm.
sarı sitede 6900xt ile 6800xt fiyatları aynı XD normalde 6800xt 9-10 - 6900 10-12k arası olması gerek ikisi de 12-13k arasında o yüzden hani bütçeyi biraz artırıp 6900xt alabilirsin sarı sitenin saçmalığı bu işte maalesef o yüzden facebook önerdim bu arada işlemciniz nedir ?
düzenleme : 3500x demişsiniz gördüm 2. el 6700xt öneririm diğer türlü darboğaz yapar gibi.

sarı sitede 6900xt ile 6800xt fiyatları aynı XD normalde 6800xt 9-10 - 6900 10-12k arası olması gerek ikisi de 12-13k arasında o yüzden hani bütçeyi biraz artırıp 6900xt alabilirsin sarı sitenin saçmalığı bu işte maalesef o yüzden facebook önerdim bu arada işlemciniz nedir ?
düzenleme : 3500x demişsiniz gördüm 2. el 6700xt öneririm diğer türlü darboğaz yapar gibi.
reis ekran kartını alayım ilk 1-2 ay idare etsin beni işlemçi sonra ben gidip işlemçide alıcam zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,907
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri