Skynel
80+ Gold
Dahası
Sorma iyi yakaladım iptal etmeyi düşünüyordum ama böyleyse fiyatlar çok iyiye almışımO da iyiymiş
Sorma iyi yakaladım iptal etmeyi düşünüyordum ama böyleyse fiyatlar çok iyiye almışımO da iyiymiş
Nereden aldınız peki? Satışa çıkmadı diye biliyorum.Sorma iyi yakaladım iptal etmeyi düşünüyordum ama böyleyse fiyatlar çok iyiye almışım
Ön sipariş amazon yurtdışından.Nereden aldınız peki? Satışa çıkmadı diye biliyorum.
Ama garantisi yok türkiye içinde. 5700 TL değer mi bilemedim. Ama 7000 TL ye çıkartmak gibi bir saçmalık yapılırsa değer bile.Ön sipariş amazon yurtdışından.
Ülkemizde ön siparişe açılmadı ama yurtdışında açıldı.
Garantisi Türkiye içinde yok ama Amazon 2 yıl garanti sağlıyor kesin olarak.Ama garantisi yok türkiye içinde. 5700 TL değer mi bilemedim. Ama 7000 TL ye çıkartmak gibi bir saçmalık yapılırsa değer bile.
Garanti çok gereksiz. Kartın bozulma ihtimali çok az zaten.Ama garantisi yok türkiye içinde. 5700 TL değer mi bilemedim. Ama 7000 TL ye çıkartmak gibi bir saçmalık yapılırsa değer bile.
Hayır Gamegaraj tekli satıyor diye biliyorum.teknobiyotik flan 7k üstü gelicek dedi
Gamegaraj tekli değil sistem içinde satılak dedi
İnventusdu galiba tekli satılmaz ibaresi koymuş normaldir bu fiyatlar.
Hayır Gamegaraj tekli satıyor diye biliyorum.
ilk olarak sistem halinde muhtemelen 29 şubat pazartesi açacaklar tekli satışa canlı desteğe sordumHayır Gamegaraj tekli satıyor diye biliyorum.