Neler Yeni

RTX 3060 GTA 5 FPS Düşüşü Yaşıyorum

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Ben 2060'la oynuyorum ayarlar en yüksekte MSAA 4X te 40 FPS e kadar düşmüştü bir görevde 2 adım attım tekrar 70lere çıktı oyunla alakalı muhtemelen.
full ayarlarda 144 civarı da görüyorum minimum olarak 75 de. Gta 5 in optimizasyom sorunu bu denli kötü olamaz yani sanmıyorum. Ki ekran kartı kullanımı 98 civarında kalıp fps düşmüyor, KArt kullanımı düşüyor. Beni tedirgin etti baya
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSAA 4x teydi 8x e çektim. Şu an her şey full. Daha yükseğe alabileceğim hiçbir şey yok her şeyi fulldeim. Ekran kartı kullanımı 98-99 da hep. Dediğim bölgede bu sefer ekran kartı kullanımı düşmüyor ama fps yine düşüyor. Bunu nasıl yorumlamak gerekir. Ben sıkıntının oyunda o9lduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
full ayarlarda 144 civarı da görüyorum minimum olarak 75 de. Gta 5 in optimizasyom sorunu bu denli kötü olamaz yani sanmıyorum. Ki ekran kartı kullanımı 98 civarında kalıp fps düşmüyor, KArt kullanımı düşüyor. Beni tedirgin etti baya

MSAA 4x teydi 8x e çektim. Şu an her şey full. Daha yükseğe alabileceğim hiçbir şey yok her şeyi fulldeim. Ekran kartı kullanımı 98-99 da hep. Dediğim bölgede bu sefer ekran kartı kullanımı düşmüyor ama fps yine düşüyor. Bunu nasıl yorumlamak gerekir. Ben sıkıntının oyunda o9lduğunu düşünüyorum.
Evet optimizasyon sorunu var

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3

VSYNC Kapatmayı denediniz mi?

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
Oyun sıkıntılı ben dahil çoğu kişide aynı sorun var

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,442
İsim
Mert Can Ergün
işlemci sıcaklığı fazla işleminin ghz si kaçta çalışıyor

fxaa açıksa kapatmayı deneyin gereksiz yere fps düşürüyor
fxaa düşürmez msaa düşürür

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

karıştırmışım hocam düzeltme için sağolun

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Youtubedaki videolardan baktığım kadarıyla normal bir durum olduğu kanısına vardım.

fxaa açıksa kapatmayı deneyin gereksiz yere fps düşürüyor
edit : msaa diyecektim yanlış olmuş
MSAA kapatınca oyun çamur gibi oluyor hocam. Her şey fulde MSAA bazen 4x bazen de 8x e alıp oynuyorum. 8x e alınca optimizasyondan dolayı bazı bölgelerde 55 civarına düştüğü için 4x de oynamak daha iyi gibi.

İşlemcimin soğutucusu incehesapın yanında gönderdiği dandik bir soğutucu... Yenisini sipariş verdim ama fps düşmesinin nedeni işlemci sıcaklığı değil.. Sanmıyorum yani

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,442
İsim
Mert Can Ergün
Youtubedaki videolardan baktığım kadarıyla normal bir durum olduğu kanısına vardım.

MSAA kapatınca oyun çamur gibi oluyor hocam. Her şey fulde MSAA bazen 4x bazen de 8x e alıp oynuyorum. 8x e alınca optimizasyondan dolayı bazı bölgelerde 55 civarına düştüğü için 4x de oynamak daha iyi gibi.

İşlemcimin soğutucusu incehesapın yanında gönderdiği dandik bir soğutucu... Yenisini sipariş verdim ama fps düşmesinin nedeni işlemci sıcaklığı değil.. Sanmıyorum yani
işlemci sıcaklığı en fazla 60 küsür olması lazım 82 derece fazla işleminin mhz si düştüğünde bile fps düşer

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
işlemci sıcaklığı en fazla 60 küsür olması lazım 82 derece fazla işleminin mhz si düştüğünde bile fps düşer
Yarın veya sonraki gün soğutucu elime ulaşır. Tekrar sonucu buraya editlerim

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Soğutucuyu takmama rağmen değişen bişey olmadı. İşlemci 60 derecelerde olmasına rağmen Fps nin bu civarlarda gezmesi optimizasyondan dolayıdır diye düşünüyorum

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Valla kafam karıştı ya. Şuan oyundayım. Şehir dışından çıkıp kırsal yerlere gitim biraz. 45 fps leri gördüm en az. Normal mi bu

Örnek bir foto
1619550179272.png

Şuana kadarki en düşük fps veren yerlerden biri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,767
Üyeler
168,195
Son üye