Neler Yeni

Öneri Rtx 3060 hakkında video

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
İncelediğim bu video ve gördüğüm forumlarda ki çokca yorumları gözden geçirerek sanırım bu kadar heves edip beklediğim kart 2060 serisi gibi balon çıkacak ve gidip 2 ci elden 1 k daha fazla vererek başka kart bakmak daha mantıklı olacak

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
İncelediğim bu video ve gördüğüm forumlarda ki çokca yorumları gözden geçirerek sanırım bu kadar heves edip beklediğim kart 2060 serisi gibi balon çıkacak ve gidip 2 ci elden 1 k daha fazla vererek başka kart bakmak daha mantıklı olacak
2060 serisi neden balonmuş anlatır mısın birazcık?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
RTX 2060 çıktığı zaman serisinin en çok satan kartlarındandı ve gayet başarılı idi ne gibi bir balon vardı ? eğer RTX performansından bahsediyorsan daha ilk seriydi ve o açıdan bakınca tüm RX 6000 seriside balon olucaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RTX 2060 çıktığı zaman serisinin en çok satan kartlarındandı ve gayet başarılı idi ne gibi bir balon vardı ? eğer RTX performansından bahsediyorsan daha ilk seriydi ve o açıdan bakınca tüm RX 6000 seriside balon olucaktır.
Evet balon bir karttı rtx teknolojisini 30 fpslemi millete gösterdi göstermeseydi daha iyiydi bana göre rtx sin 2000 serisinin balon kartıdır 2060 evet bütçesi az olanların aldığı tıpkı 3060 da olacağı gibi ama performansın önceki nesillerin giriş kartlarına eşdeğer olduğu bir kart olacak change my mind her şey her test ortada 2060 hakkında çıktığı günden bu güne
Mesaj otomatik birleştirildi:

2060 gayet iyi bir seri, bütçesi 2070 ve 2080 serisine yetmeyenlere rtx teknolojisini tattırdı
30 fpsle rtx teknolojisi görmek açıkçası görmemekle aynı katmanda bir şey o yüzden ben bunu görmüşlükten saymıyorum sen bir teknoloji yüklü kart çıkarıyorsun ve üstünden sene geçtikten sonra dlss çıkıyor ve bu kart çıktığı günden bu yana rtx açınca kendisinden geçiyor kasıyor bi nebze kendini bu kart

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Evet balon bir karttı rtx teknolojisini 30 fpslemi millete gösterdi göstermeseydi daha iyiydi bana göre rtx sin 2000 serisinin balon kartıdır 2060 evet bütçesi az olanların aldığı tıpkı 3060 da olacağı gibi ama performansın önceki nesillerin giriş kartlarına eşdeğer olduğu bir kart olacak change my mind her şey her test ortada 2060 hakkında çıktığı günden bu güne

Yazılımlar ile düzeltildi ve çoğu oyunda performansı normale döndü artında bu dediğin ile otomatik olarak tüm RX 6000 serisinede çöp demiş oldun çünkü RT performansları gayet ortada RX 6000 lerinde.

Bu durumlarda senin kişisel fikirlerin değil kanıtlanmış genel olan bilgi önemlidir ve şuan güncel sürücüler ile oyunlarda RTX performansı gayet akıcı ve iyi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Yazılımlar ile düzeltildi ve çoğu oyunda performansı normale döndü artında bu dediğin ile otomatik olarak tüm RX 6000 serisinede çöp demiş oldun çünkü RT performansları gayet ortada RX 6000 lerinde.

Bu durumlarda senin kişisel fikirlerin değil kanıtlanmış genel olan bilgi önemlidir ve şuan güncel sürücüler ile oyunlarda RTX performansı gayet akıcı ve iyi:

Çıktığı günle güncel günü aynımı tutuyorsun?

Yorumumu dikkatle incelersen 2060 da çıktığında balondu yazdım ve halende gözümde öyle kaldı ....

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yeni teknolojidir olabilir şuan RX 6000 serisi çokmu iyi RT performansında ? veya zamanında Nvidia nın çıkardığı Hair Works özelliğide ilk başlarda çokmu iyidi ? Bir program veya yazılım veya oyunda niye güncellemeler veya patchler getiriliyor ? Bu teknolojiler direk şipşak en iyi halde olmuyor burda her marka çuvallıyor Nvidia ve AMD örnekleri ortada.

Yorumumu dikkatle incelersen 2060 da çıktığında balondu yazdım ve halende gözümde öyle kaldı ....

Pekala o durumdada illk RTX kartlardı sonuç olarak RT performansı daha ilk neslindeydi aynı mantık ile 3060 Ti ında balon olması gerekirdi ama öyle değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Dostum 3060 bu kadar beklenildiği ne değmeyecek onu anlatıyorum onun parası şuan güncel 2 ci elde olan 2060s lerle aynı olacak ve bu kart 2060 s gibi bir performansla Çıkacak sözümün canı bu başlıktaki 3060 videosu ve diğer yorumum gibi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dostum 3060 bu kadar beklenildiği ne değmeyecek onu anlatıyorum onun parası şuan güncel 2 ci elde olan 2060s lerle aynı olacak ve bu kart 2060 s gibi bir performansla Çıkacak sözümün canı bu başlıktaki 3060 videosu ve diğer yorumum gibi

Minimum 2070S ayarında bir kart olucak veya RX 5700XT.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Bende 3060 bekliyorum ama yavaştan 2 ci el bakmaya başlamış durumdayım çünki süpriz yumurta gibi kart geliyor ve alacak millet performanstan habersiz sonuç hüsran olacak diye kafamda bir ton soru var

Minimum 2070S ayarında bir kart olucak veya RX 5700XT.
Sanmıyorum ama umarım öyle olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,928
Üyeler
167,908
Son üye
bnfazll
Top Bottom