- Konu Sahibi Konu Sahibi
Verdim reis zaten vermiştim fikir almak için konu açmıştım parayı hesaptan attı aldı 22 K yaAlırsa yazsana merak ettim reis
Verdim reis zaten vermiştim fikir almak için konu açmıştım parayı hesaptan attı aldı 22 K yaAlırsa yazsana merak ettim reis
alan kişi baya pişman olucak gibi çocuk falanmıydıVerdim reis zaten vermiştim fikir almak için konu açmıştım parayı hesaptan attı aldı 22 K ya
aga balan kisiye uzuldum
ver lan?ver lan
alan arkadaşa selamlar
Boşver verdin mi?Ben de ucuza almadım aslında sistemi sistemin bileşenleri ssd hariç gayet iyi diye düşünüyorum vatan bilgisayar mayısta youtubedan gece yayınlamıştı videoyu 15.5 a almıştım 2.5 da monitör 18 e gelmişti yanında 100-200 TL lik mouse kulaklık falan da verdim elemana gençlik zamanlarımda sağlam gamerdim ama hep laptopla falan oynardım yaş 30 oldu dedim iyi bir PC de oyun oynayayım ama iş güç ev bark derken vakit bulamadığımı 2 oyun atınca belim falan ağrıdığını fark edip elden çıkarayım dedim zaten kullanılmadı sayılır
Mesaj otomatik birleştirildi:
ver lan?
Vermiş ya foto atmışBoşver verdin mi?
Garantili 2 yıl yazmışsın garanti varmı demiş neyse hayırlı olsunBen de ucuza almadım aslında sistemi sistemin bileşenleri ssd hariç gayet iyi diye düşünüyorum vatan bilgisayar mayısta youtubedan gece yayınlamıştı videoyu 15.5 a almıştım 2.5 da monitör 18 e gelmişti yanında 100-200 TL lik mouse kulaklık falan da verdim elemana gençlik zamanlarımda sağlam gamerdim ama hep laptopla falan oynardım yaş 30 oldu dedim iyi bir PC de oyun oynayayım ama iş güç ev bark derken vakit bulamadığımı 2 oyun atınca belim falan ağrıdığını fark edip elden çıkarayım dedim zaten kullanılmadı sayılır
Mesaj otomatik birleştirildi:
ver lan?
Ver direkt düşünmeArkadaşlar 5 aylık vatandan aldığım sisteme müşteri çıktı
İ5 12400f
Msi Ventus 2x rtx 3060
Cooler Master TD500
Kioxia 500 GB nvme m.2 ssd
GSkill 2x8 Trident Z DDR 4 RGB ram
Msi G24C6 144 hz 1 ms VA panel monitör
Teklif 22.000 TL vermeli miyim?